Southport Marine Lake Events Center

AFL-arkkitehtien nimitetty pääarkkitehti on nimitetty johtamaan uuden 1200-kapasiteetin suunnittelua ja kehittämistä, 75 miljoonan punnan Marine Lake Events Center, joka korvaa nyt vanhentuneen Southport Theatre & Convention Center -keskuksen .

AFL: n Newcastle United Paita ryhmä tarjoaa arkkitehtoniset ja sisustuspalvelut 75 miljoonan punnan tapahtumapaikalle. Projektin on tarkoitus sisältää 1 200 kapasiteetin auditorio-, näyttelytila- ja yhteistyöalueet. Lisävesi, kevyt ja äänen vetovoima vetää vierailijoita järven rannalle.

Hanke on tarkoitettu osaksi 37,5 miljoonan punnan kaupunkikaupan palkinnolla, ja Liverpoolin kaupungin alueen yhdistelmäviranomainen tarjoaa ylimääräisen 23 miljoonaa puntaa.

AFL johtaa tiimiä, joka sisältää erikoistuneen tapahtumapaikan konsultin IPW: tä, projektipäällikköä ja kustannuskonsulttia Gardiner & Theobald sekä maa- ja vesirakennuskonsultit VfL Wolfsburg Paita AECOM.

AFL sai projektin kilpailukykyisen tarjousprosessin avulla, joka hanki ja hallinnoi NHS SBS Construction Consultancy 2 -kehyksen kautta. Kehys on avoin kaikille julkisille elimille, mikä tarjoaa yhteensopivan ja premium -reitin markkinoille.

AFL -arkkitehdit Marcel Ridyard, vanhempi osakkuusyritys, sanoi:

Emme olisi voineet toivoa mielenkiintoisempaa ja tärkeämpää kulttuurihanketta luoteeseen. Tiimimme tuntee loistavan vastuuntunteen tämän maailmankuulun kävelykadun perinnöstä-uusi monikäyttöinen keskus on nykyaikainen täydennys tähän historiaan, samalla kun Southport on elinvoimainen vierailukohde. Se on erittäin jännittävä mahdollisuus.

John Roberts, AFL -arkkitehtien johtaja, lisäsi:

Emme voineet olla innostuneempia siitä, että olemme valitut arkkitehdit tämän projektin kanssa, yhteistyössä Seftonin neuvoston ja heidän kehityskumppaneidensa kanssa. Uskomme, että ihmiset yhdistävät yhteiset kokemukset ja aktiivinen osallistuminen yhteisöihinsä. Tämä projekti ilmentää molempia-joustavaa, monikäyttöistä paikkaa, joka on täynnä vuoropuhelua ja sitoutumista ihmisiin, jotka hyötyvät eniten.

Näiden erittäin joustavien tapahtumapaikkojen kestävyys vahvistaa todisteet – nämä ovat uudistavia, elvyttäviä kehitystä, jotka houkuttelevat vierailijoita ja tuovat elämän takaisin kaupunkikeskuksiin. Meillä on nyt valtava vastuu Southportille ja laajemmalle Merseyside -alueelle luoda jotain uskomatonta ja energistä Marine Lakelle.

Tarjous käynnistetty
Seftonin neuvosto etsii RB Leipzig Paita nyt yritystä tapahtumapaikan käyttämiseen ja on käynnistänyt tarjouskilpailun työhön, mainostaen 9 miljoonaa puntaa 25-vuotista sopimusta.

HOK -arkkitehdit olivat laatineet alustavat mallit järjestelmään.

Kuvahyvitys: HOK -toteutettavuustutkimus

Urheilupaikkayritys järjestää ja toimittaa ALSD International, johtava tapahtuma ja 365 yhteisöä premium -istuin- ja vieraanvaraisuusalalle, joka keskittyy tulojen optimointiin uusien rakennusten, kunnostustöiden ja palvelun laajennusten avulla, luksusarjaohjaajien yhdistyksen (ALSD) yhdistyksen puolesta. Napsauta alla olevaa banderolia saadaksesi lisätietoja …

Vuoden 2022 tapahtuma isännöitään Tottenham Hotspur -stadionilla, ja siinä on tavallinen korkean tason konferenssi, näyttely, joka esittelee alan johtavia tuotteita ja palveluita UK + Irlanti.

#AlsDinternational – Euroopan johtava tapahtuma Premium Seat & Sports Hospitality -sektorille
#ALSD – Premium -istuinsektorin johtaminen viimeisen 30 vuoden ajan
#SportsvenueBusiness – Sector -uutisten, näkymien ja kehityksen johtava alusta

Jaa tämä artikkeli

Leave a Reply

Your email address will not be published.