Kuinka rikkoa tylsyyden sykli pitkän kauden aikana…

Soluttuu taisteluista

Jokainen urheilija pääsee pisteeseen kauden aikana, jossa motivaatio laskee hiukan.

Motivaatiota voi olla vaikea ylläpitää pitkällä kaudella tuntien ja toistuvien harjoitusten ja harjoittelujen tuntien ja tuntien kanssa.

Toistuvat harjoitukset voivat johtaa tylsyyteen joillekin urheilijoille: “Olen kyllästynyt käytännössä ja haluan vain sen olevan ohi.”

Motivaatiota tapahtuu, kun urheilija menettää “miksi”. “Miksi jatkan itseni vaikean työn läpi?” tai “Miksi uhrain niin paljon elämästäni tämän urheilun puolesta?”

“MIKSI” menettää sinut kyseenalaistamaan: “Onko kaikki tämä todella sen arvoinen?”

Tietämällä varoitusmerkit vähenemisen motivaatiosta voit torjua sen tehokkaasti ja kääntää vauhtia takaisin positiiviseen suuntaan.

Matala motivaatiovaroitusmerkit:

Puuttuu halu harjoittaa tai kouluttaa

Käynnissä käydään käytännössä vähän vaivaa tai keskittymistä

Ikävystyminen käytännössä

Puuttuvat koulutustilaisuudet ilman hyvää syytä

Vähentynyt innostus kilpailuun

Vähentynyt nautinto urheilusi suhteen

Murtautua läpi

Käytännöt ja kilpailut voivat olla jauhaa.

Harjoittelu voi tuntea yksitoikkoisen, väsyttävän ja tuskallisen, mutta se on se kohta, jossa sinun täytyy asettaa vasara alas ja Olympique Marseille Paita työntää eteenpäin.

Juuri tässä vaiheessa suurimmat voitot voidaan saavuttaa.

Kilpailijasi kokevat saman asian.

Kuvittele etu, mikä sinulla on, jos vastaat ylimääräisellä vaivalla, keskittymisellä ja kurinalaisuudella.

Strategiat korkean Urawa Red Diamonds Paita motivaation ylläpitämiseksi:

Löydä “miksi” – muista, miksi valitsit urheilusi ensisijaisesti. Mitä kuvittelit saavuttavan, kun aloit kilpailla?

Tee siitä hauskaa – löydä tapoja tehdä käytännöistä peli. Pidä hauskaa sen kanssa. Tämä torjuu niitä tylsää harjoituksia.

Pidä oikeasti keskittynyt – sinulla on valinta: Voit keskittyä harjoituksen tylsyyteen tai mahdollisuuksiin parantaa ja kehittää peliäsi.

Keskity tavoitteisiisi – muistuta itseäsi siitä, miksi työskentelet niin kovasti. Kuvittele tarkalleen, mitä haluat saavuttaa, ja sinne vaaditaan työ.

Suhtaudu koulutuskumppaniksi – voit työskennellä niin paljon kovemmin, kun harjoituskumppani haastaa sen. Harjoittelukumppani voi auttaa Kroatian Jalkapallomaajoukkue Paita motivoimaan sinua, kun et tunne harjoittelua. Harjoittelukumppanin pitäminen pitää sinut vastuussa ponnisteluistasi ja keskittymisestä.

Ajattele suurinta kilpailijasi – yritä poistaa suurin kilpailija. Kysy itseltäsi: “Työskentelenkö niin kovasti kuin hän?”

Käytä inspiroivia vihjeitä – Käytä inspiroivia lauseita, kuvia, roolimalleja, tarinoita tai valokuvia pitämään sinut motivoituneena. Kerää ne muistikirjaan ja katso näitä inspiraatiolähteitä kauden vaikeina hetkinä.

Kokeile näitä vinkkejä pitämään motivaatio korkealla:

Vinkki #1: Luo jos/ sitten lauseet. Jos minä (kyllästy käytännössä), aion … tällä tavalla voit korjata tilanteita, kun ne tapahtuvat.

Vinkki 2: Ajattele, mitä urheilullinen idoli tekisi. Kuinka suosikkiurheilijasi hyökkäävät tähän tilanteeseen?

Menestys on seurausta asioiden tekemisestä oikealla tavalla, vaikka et tunne niiden tekevän.

Menestyneet urheilijat ovat oppineet pysymään rauhallisena, keskittyneet ja esiintymään kilpailussa kilpailussa. Olemme luoneet rento urheilijan, työkirjan ja CD -ohjelman auttamaan sinua tekemään tämän.

Lisää itseluottamustasi henkisen pelin valmennuksella!

Master Mental Game -valmentaja, tohtori Patrick Cohn, voi auttaa sinua tai urheilijoita, ikäisiä 12 -vuotiaita, ylittämään henkiset pelikysymykset henkilökohtaisen valmennuksen kanssa.

Voit työskennellä tohtori Patrick Cohnin kanssa itse Orlandossa, Floridassa tai Skype, FaceTime tai puhelin. Soita meille maksutonta numeroon 888-742-7225 tai ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tarjoamistamme valmennusohjelmista!

Mitä opiskelijamme sanovat?
“VAU!!! Mikä viikko minulla oli. Pystyin esiintymään luottamuksella, joka antoi tyylini loistaa läpi – enempää pääsyä areenalle sillä “peuroilla ajovaloissa” -ilmoituksella tai tunteella. Lopetin arvioinnin itseni esiintymisen aikana, ja lähdin todella areenalta sen jälkeen, kun kuvioni tuntui siltä, ​​että olisin kokenut hauskaa. Kiitos paljon.”
~ Julia Dreyer, kansallinen mestari hevosurheilu

Kaikille urheilijoille-Opi luottamusta lisääviä tekniikoita!

D Onko sinulla negatiivinen omakuva itsestäsi urheilijana, joka tukahduttaa luottamusta?

Riippumatta siitä, että yrität olla, etkö pysty ravistamaan päähän kiirehtivää epäilystä, kun koot kilpailusi?

Oletko merkinnyt itsesi häviäjäksi, huonoksi lähemmäksi tai keskinkertaiseksi urheilijaksi ja nämä etiketit pitävät sinut jumissa itsesäätiön ja päättämättömyyden rutissa?

Jos olet vastannut kyllä ​​mihin tahansa näistä kysymyksistä, tutustu itsevarma urheilija!

Luottavainen urheilija-CD- ja työkirjaohjelma on 14 päivän suunnitelma lopullisesta itseluottamisesta. Tämä ohjelma on ihanteellinen jokaiselle urheilijalle tai valmentajalle, joka haluaa löytää todistettuja luottamusta lisääviä tekniikoita, jotka takaavat rakentaakseen dramaattisesti itseluottamusta ja parantamaan urheilun suorituskykyä.

Lisätietoja yhdestä CD -ohjelman yhdestä luottavaisessa urheilija -sarjassa…

Luottavainen urheilija: 14 päivän suunnitelma lopulliseen itsekohtaiseennull

Leave a Reply

Your email address will not be published.