Arizona määrittelee Yhdysvaltain triatlon-mestaruustapahtuman

USA: n triatlon-luonnoksen vuoden 2019 triatlon-luonnoksen kansallismestaruuskilpailut Arizona Specify University Arizonassa 16. marraskuuta osana päivää, joihin sisältyy myös naisten kollegiaatti Triathlon Kansalliset mestaruuskilpailut.

Kilpailuun sisältyy monikierto-ohjelma Tempe Town Lake -kadulla 750 metrin uimalla, 20 kilometrin pyöräretkellä sekä 5 kilometrin juoksulla. Laavassa muodossa kilpailijat ovat motivoituneita matkustamaan pakkauksiin ja työskentelemään yhdessä, tyyli, joka kasvaa suosion ikäryhmän tasolla, samoin kuin se, mikä on kiistanalainen maailmanlaajuisissa triathlon-tapahtumissa ja sekä kiistanalaisina triatlonitapahtumissa ja olympialaiset.

“USA Triathlon on ilo tuoda vielä yhden mestaruustapahtuman Tempe Town Lakelle”, totesi Yhdysvaltain triatlonin tapahtumien johtaja Brian D’Amico. ”Olemme kiitollisia Arizonan johdonmukaisesta tuesta sekä Tempen kaupunkiin, jonka avulla voimme tuottaa erinomaisia ​​rodun ilmapiiriä Tempessä vuosi toisensa jälkeen. Bonuksena laillisten kansalaisten järjestäminen naisten kollegiaalisten Gamba Osaka Paita kansallisten mestaruuskilpailujen kanssa lisäävät altistumista sekä fanien vuorovaikutusta naisten NCAA-triatlon-liikkeelle, samalla kun se yhdistää Multisport-yhteisön eri osajoukot. ”

Tempe on pitänyt Yhdysvaltain triatlon Collegiate Clubin kansallisia mestaruuskilpailuja vuonna 2013, 2014, 2019 ja myös ensi vuonna. Tempe piti myös Yhdysvaltain Paratriathlonin kansallisia mestaruuskilpailuja vuonna 2014, samoin kuin naisten kollegiaaliset triatlonin kansalliset mestaruuskilpailut on pidetty joka vuosi ottaen huomioon, että vuosi 2017.

”Aiomme ja tavoitteena on erittäin aloittavan naisten kollegiaalisten kansallisten mestaruuskilpailujen pitämisen jälkeen tarjota erinomainen tapahtuma, jonka mukaan pystymme pitämään myös muita tärkeimpiä kilpailuja, kuten Yhdysvaltain triatlon-luonnoksen laillisia kansallisia mestaruuskilpailuja, ”Arizonan osavaltion naisten triatloniryhmän pääohjaaja Cliff English totesi. ”ASU samoin kuin Phoenixin ja Tempen kaupungit ovat aina olleet intohimoisia triatloniin ja urheilun kasvattamiseen, Sveitsin Jalkapallomaajoukkue Paita samoin kuin tunnemme näissä tapahtumissa, jotka Sporting CP Paita teemme ehdottomasti niin. Kysetkö tai vain tulet katsomaan, tämä on erinomainen triatlonikilpailun päivä. ”

Laavan kansalaisissa urheilijat kilpailevat omien ikäryhmiensä nimikkeistä sekä mahdollisuuden edustaa Yhdysvaltoja ITU Sprint Triathlonin maailmanmestaruuskilpailuissa Edmontonissa, Kanadassa. Vuoden 2018 luonnoksen tapahtuma pidettiin Sarasota-Bradentonin alueella Floridassa.

Jaa tämä:
Viserrys
Facebook
Tulosta
LinkedIn
Reddit
Sähköposti

Leave a Reply

Your email address will not be published.