Useiden tulevien USGA-mestaruuskilpailuihin

valitut Oakmont ja Merion Yhdysvaltain golfyhdistyksen Yhdysvaltain amatööri tällä viikolla Oakmont Country Clubissa on vasta alku tärkeille USGA-tapahtumille, jotka suuntautuvat Pennsylvanian osavaltioon seuraavien kahden vuosikymmenen aikana.

USGA on palkinnut viisi paljon enemmän Yhdysvaltain avoimia mestaruuskilpailuja ja neljää Yhdysvaltain naisten avointa mestaruutta kahdelle maan monille kerrostettuille golfkentälle, Oakmont Country Clubille ja Merion Golf Clubille, Kansainyhteisössä, tuomalla USGA: n kokonaismäärän Pennsylvaniaan Nykyään 2050–18 mestaruuskilpailut.

Oakmont isännöi 2025 USA: n avointa, 2028 Yhdysvaltain naisten avoimia, 2033 Walker Cup, 2034 USA Open, 2038 Yhdysvaltain naisten avoin, 2042 USA Open ja 2049 USA Open. Merion isännöi 2022 Curtis Cup, 2026 Yhdysvaltain amatööri, 2030 USA Open, 2034 Yhdysvaltain naisten avoin, 2046 Yhdysvaltain naisten avoin ja 2050 Yhdysvaltain naisten avoinna.

Ilmoitus tehtiin keskiviikkona Oakmontissa, jota tukevat molempien seurojen edustajat, samoin kuin useita lainsäätäjiä, mukaan lukien Pennsylvanian senaatti Pro Tempore Jake Corman, Pennsylvanian senaatin demokraattinen johtaja Jay Costa ja Pennsylvanian osavaltion edustaja Carrie Lewis Delrosso. Tämän viikon Yhdysvaltain amatööri on 88. USGA -mestaruuskilpailu, joka suoritetaan Pennsylvaniassa, eniten kaikista valtioista.

“Oakmont ja Merion ovat kuuluisia sanan kaikissa merkityksissä – he ovat harvinaisessa yrityksessä golfissa ja jatkavat pelin parhaiden testaamista”, kertoi Championshipsin USGA: Alankomaiden Jalkapallomaajoukkue Paita n vanhempi toimitusjohtaja John Bodenhamer. “Me teemme historiaa ja aloitamme uuden aikakauden kansallisille mestaruuskilpailuillemme Pennsylvaniassa, emmekä voineet olla paljon ekstaattisia edessä oleville.”

Oakmont Country Clubista tulee toinen Yhdysvaltain avoin ankkuripaikka, jonka USGA nimitti, pyrkiessään palaamaan tapahtumapaikkoihin, joilla on syvä USGA -mestaruushistoria viiden tai kuuden vuoden välein. Pinehurst Resort & Country Club nimitettiin ankkurisivustoksi viime vuonna. Tämän viikon Yhdysvaltain amatööri mukaan lukien, Oakmont on isännöinyt 17 USGA -mestaruutta.

“Jäsenemme ja kaikki Pittsburghin ovat niin ekstaattisia isännöimään USGA: ta ja Oakmont -pelin parhaita pelaajia, jotka uskomme olevan yksi golfin vaativimmista testeistä kaikkialla maailmassa”, sanoi Ed Stack, Oakmont Country Uruguayn Jalkapallomaajoukkue Paita Presidentti Ed Stack Klubi. ”Se on paras paikka tunnistaa parhaat golfarit ympäri maailmaa, yhdessä USGA: n mestaruuden golf -operaation kanssa. Uudet mestarit, jotka kruunataan seuraavan 30 vuoden aikana, liittyvät arvostettuun luetteloon menneistä mestarista ja syövyttävät heidän nimensä golfhistoriaan. Olemme tyytyväisiä ja nöyryytettynä esittelemään Oakmont Country Clubia, Pittsburghia ja Pennsylvanian Kansainyhteisöä useiden USGA -mestaruuskilpailujen kanssa vuoteen 2049. ”

Philadelphian Merion Golf Rangers FC Paita Club isännöi viimeksi Yhdysvaltain avointa vuonna 2013.
Ardmoren Merion Golf Club on isännöinut 18 USGA -mestaruutta, mikä on suurin osa kaikista sivustoista.

”Alkaen sen muodostumisesta, halu isännöidä merkittäviä mestaruuskilpailuja on ollut Merionin ytimessä. Ei ole ihme, että Merion on isännöinyt paljon enemmän USGA -mestaruuskilpailuja kuin mikään muu Amerikan klubi ”, sanoi Merion Golf Clubin mestaruuden tuoli Buddy Marucci. ”Ystävyytemme USGA: n kanssa on peräisin ensimmäisestä vuosikymmenestä ja on tuottanut joitain golfhistorian poikkeuksellisimmista hetkistä. Olemme innoissamme juhlimaan näitä hetkiä ilmoittamalla neljä paljon avoimempia mestaruuskilpailuja, ja odotamme innolla tuovan maailman parhaat pelaajat kilpailemaan Hugh Wilsonin ajattomassa mestariteoksessa. ”

Jaa tämä:
Viserrys
Facebook
Tulosta
LinkedIn
Reddit
Sähköposti

Leave a Reply

Your email address will not be published.