Elevate Sports Ventures kasvattaa Euroopan operaatiota yhteistyössä Euroleague-koripallon

Euroleague-koripallon kanssa, Euroopan Elite Club -koripallokilpailun järjestäminen, on paljastanut kumppanuuden Rating Sports Venturesin, luokan parhaan urheilun ja nautintokonsultin kanssa Yritys tukee maailmanlaajuista strategiaa, lippuja, faneja sekä premium -vieraanvaraisuuskokemusta sekä liigan esittelytapahtuman tapahtumahallinto, Turkish Airlines Euroleague Final Four.

Kumppanuuden kautta RACE tarjoaa alan johtavia hienointamenetelmää analytiikassa sekä palvelutiedot globaalin, suoran kuluttajan, digitaalisen markkinoinnin, lipun ja premium-hinnoittelun, myynnin ja palvelun ja palvelun aloilla Paljon enemmän Euroopan tunnetuimmalle maailmanlaajuiselle asiantuntijakoripalloliigalle.

Lisäksi maailmanlaajuinen yritys, joka tarjoaa Eleten taito asiantuntija-urheilulajeissa ja online-tapahtumatoimenpiteissä. Yli 15 000 läsnä ollessa yli 15 000 fania, yli 150 miljoonan yleisöä maailmanlaajuisesti yli 200 maassa ja alueilla ja 40 miljoonaan sosiaalisessa mediassa.

Tämä sopimus noudattaa jatkuvia jatkuvia ponnisteluja, joita Euroleague-koripallot toteuttavat asiakaskokemuksen parantamiseksi kaikilla tasoilla, sekä in-arenassa että etäkokemuksissa tärkeänä näkökulmana liigan suosion ja palvelun suorituskyvyn kasvattamisessa

Euroleague-koripallon ja urheilun välistä kumppanuussopimusta avustaa G2 Strategic, johtava urheilun mainontakonsultointi ja Euroleague-koripallon pitkäaikainen palveluneuvoja, joka on osallistunut erilaisiin strategisiin ponnisteluihin, mukaan lukien Eurolugue Service -operaatioiden ja klubipalvelujen äskettäinen kehitys jako.

Kunnian kruunaus
Euroleague on Euroopan koripalloseuran tärkein liiga, jossa mantereen 18 parhaan joukkueen, mukaan lukien maailmanlaajuiset urheiluvoimalaitokset, kuten aito Madrid, FC Bayern München tai FC Barcelona, osallistuvat 8 kuukauden aikana – lokakuuhun toukokuuhun – saavuttaakseen alueen alueella. Kauden kruunintatapahtuma, Final Four. Euroleague on maailmanlaajuisesti Brasilian Jalkapallomaajoukkue Paita kertynyt yleisö yleisö, joka on 1,3B ja digitaalinen yleisö 1,9b.

Liiga on läsnä 16 suurimmissa Euroopan kaupungissa, ja se tunnustetaan yleisesti yhdeksi intohimoisimmista ja kilpailukykyisimmistä liigaista urheilun maailmassa.

Euroleague järjestää paneeliistunnon sekä ALSD Worldwide – verkossa myöhemmin Cruz Azul Paita tässä kuussa että jälleen kerran syyskuussa pidetyssä ensisijaisessa tapahtumassa, kun palveluoperaatioiden johtaja Luca Scafati, Euroleague -koripallo, liittyy Une Marija Jurkstate, lipunmyyntijohtaja & Palvelujohtaja, BC Zalgiris Kaunas Marokon Jalkapallomaajoukkue Paita sekä Robin Gollbach, palvelun kehittämispäällikkö, FC Bayern Bayern -koripallo. Eleate’s Shawn Doss sekä G2: n Marshall Glickman puhuvat myös fyysisessä tapahtumassa.

Euroleague -koripallon presidentti ja toimitusjohtaja Jordi Bertomeu sanoi:

Olemme erittäin tyytyväisiä yhteistyöhön Race Sportsin kanssa, joka on yksi suurimmista nautintokonsultointiyrityksistä, jotka ovat määrittäneet Euroleague -koripallon sen suurlähettiläänä Euroopan markkinoilla. Tätä kumppanuutta kehitetään tyypillisestä visiosta innovoida, kiinnostuksen kohde premium-kokemuksen kuvittelemiseen sekä sitoutumiseen fanin kiinnittämiseen dynaamisiin, uusiin menetelmiin kauden tärkeimmän tapahtuman aikana, Final Four. Heidän massiivinen asiantuntemuksensa muutaman tunnetuimman urheilukiinteistöjen kanssa, kuten San Francisco 49ers, Philadelphia 76ers ja New Jersey Devils, osoittaa korkean ammattitaidon, joka auttaa viemään Final Four -sovelluksen uudelle tasolle. Haluaisin myös kiittää pitkäaikaisen yhteistyökumppanin Marshall Glickmanin ja hänen liiketoimintansa G2 -strategisen kiitoksen auttamiseksi, jotta voimme auttaa meitä pääsemään tähän sopimukseen.

Al Guido, sekä Raise Sports Ventures -yrityksen puheenjohtaja ja toimitusjohtaja, sanoi:

Olemme ylpeitä voidessamme paljastaa tämän kumppanuuden Euroleague -koripallon kanssa, mikä tarjoaa yrityksellemme poikkeuksellisen mahdollisuuden työskennellä yhdessä tämän maailmanlaajuisen liigan kanssa uudelleenkuvantamalla Euroleague Final Four. Olemme positiivisia yhdessä monistamme fanien aktivaatiot, premium -tarjoukset ja kumppanuusmahdollisuudet, jotka näkevät EuroLeague Final Four -tuotteen, joka tunnustetaan yhtenä urheilua maailmanlaajuisista tapahtumista. Palauta Sports Ventures -yrityksessä on hyödyntää ihmisiä, prosessia sekä innovaatioita tukemaan sekä asiakkaidemme sekä heidän tiiminsä, tuotemerkkien, paikkojen ja kiinteistöjen ohjaamiseksi, jotka syntyvät tästä ajanjaksosta, joka on sijoitettu menestykseen.

Nosta urheiluyrityksiä:
Elevate Sports Ventures on luokkansa paras urheilu ja nautintokonsultointiyritys, joka tarjoaa todistettuja, nerokkaita ratkaisuja organisaatioille ympäri maailmaa urheilulajeissa ja nautintomaisemaa. Nosta napautuksia merkittäviin resursseihin, yhteyksiinKumppaneidensa asiantuntemusta innovaatiosta sekä yksityiskohtaisten strategioiden sekä sijaintien kunnostustöiden, myynnin sekä markkinoinnin, stadionilisenssien, premium -lippujen, yritystoiminnan vieraanvaraisuuden, asiakastutkimuksen, strategian sekä analytiikan, myyntikoulutuksen ratkaisujen kanssa samoin kuin enemmän. San Francisco 49ers -yhtiön sekä Harris Blitzer Sports & nautinnon (HBSE) välisenä kumppanuudessa vuonna 2018, Rosk.

Paljon lisätietoja on osoitteessa www.EleVatesportsventures.com tai seuraa @EleVatesV Twitterissä tai LinkedInissä.

Tietoja Euroleague -koripallosta
Euroleague Basketball (EB) on maailmanlaajuinen johtaja urheilulajeissa ja nautintoliiketoiminnassa, joka on omistettu asiantuntevien koripalloseurojen parhaiden eurooppalaisten kilpailujen järjestämiseen ainutlaatuisella ja nerokas organisaatiomalli. EB: n käsittelee, että muutama maailman menestyneimmistä ja historiallisimmista klubeista on myös hallinnoinut sekä maanosan kaksi johtavaa miesten koripallokilpailua, Turkin lentoyhtiöiden EuroLeague- ja 7 päivän EuroCup Sportin pääministerin alle 18-vuotiaiden esittely, EB Adidas Next Generation -turnaus. EB -kilpailut tuovat eurooppalaisen koripallon eliitin kaikille viidelle mantereelle ja koko urheilualueelle OTT -alustalla Euroleague -TV.

EB järjestää myös sarjan naapuruston ja akateemisia ohjelmia. Sen uraauurtava liiketoiminnan sosiaalinen velvoiteohjelma One-tiimissä on 40 klubia, jotka ovat jo muuttaneet yli 16 000 osallistujan elämää. Sen urheilupalvelu MBA kouluttaa urheilun hallinnan tulevia asiantuntijoita.

Euroleague-koripallo teki vallankumouksellisen askeleen eteenpäin kauden 2016-17 alussa, kun sen ensi-iltakilpailussaan Turkin lentoyhtiöiden Euroleague omaksui todellisen eurooppalaisen kierroksen liigan kilpailukilpailun, samalla kun se tuotti yhteisyrityksen IMG: n kanssa, maailmanlaajuisen urheilun johtajan, urheilun johtajan kanssa, Muoti ja media, käsitellä teollisuusoperaatiota maailmanlaajuisella tasolla.

ALSD Worldwide: n tulevassa verkossa ja hybridi -versioissa keskitytään tulojen lisäämiseen uusien rakennusten, kunnostustöiden, palvelun laajennusten ja tekniikan avulla sekä uudelleen avaamiseen luottavaisesti. Äskettäin lisätty online-tapahtuma pidetään 15. maaliskuuta 2021.

Liverpoolin jalkapalloseuran 6.-7. Syyskuun 6.-7. Hybridi-tapahtuma toimii korkean tason konferenssin, näyttely- ja verkostoitumistapahtumien lisäksi Anfieldin, Evertonin Goodison Park- ja M&S Bank Areenan kierroksen lisäksi.

#AlsDinternational – Euroopan johtava tapahtuma Premium Seat & Sports Hospitality -sektorille
#ALSD – Premium -istuinsektorin johtaminen viimeisen 30 vuoden ajan
#SportsvenueBiz
#SportsvenueBusiness – Sector -uutisten, näkymien ja kehityksen johtava alusta

Jaa tämä artikkeli

Leave a Reply

Your email address will not be published.