Viikon työ: Lähetyskoordinaattori, Football Association (FA)

Olemme innoissamme tuoda sinulle yksityiskohtia viikon nykyisestä tehtävästä – Worldwide Sports -yrityksen avulla – mikä on mielenkiintoinen avoin työpaikalle lähetyskoordinaattorille jalkapalloyhdistyksessä (FA); Englannin jalkapallon hallintoelin.

FA on vastuussa pelin mainostamisesta ja perustamisesta millään tavalla; Nurmikon juurista asiantuntijapeliin, FA Cup ja Englannin maailmanlaajuiset joukkueet sekä kaksi ydinvaraa: Puolan Jalkapallomaajoukkue Paita Wembley -stadion ja St. George’s Park.

Rooli

Johtavat aikatauluja, tuotantoa ja oikeuksien lähetystä FA: n lähetyskumppaneille naisten jalkapalloissa ja kaikkien asianmukaisten sidosryhmien hallinnassa.

Keskeinen vastuu

Työskentele sekä kotimaisten ja maailmanlaajuisten lähetystoiminnan harjoittajien sekä tuotantokumppaneiden kanssa yhteyksien käsittelemiseksi sekä kaikkien naisten moni-alusmuotoisten jalkapallo-ohjelmien toteuttamiseksi-Barclays FA WSL: n, FA-mestaruuden, WFA Cupin, Continental Rengue League Cup: n ja Lionessesin kautta.

Valvo kaikki tulosteet, mukaan lukien online -ottelut lineaarisilla sekä digitaalisilla alustoilla, kohokohdilla, kuljetus- ja aikakauslehden ohjelmointi

Hallitse Barclays FA WSL: n jokaiselle kierrokselle lähetystoimenpiteitä – mukaan lukien materiaalin julkaiseminen FTP -sivustoille, kohokohdat, online -ottelun suoratoisto – vuorovaikutuksessa sidosryhmille siitä, missä ja milloin materiaalia on saatavilla

Hallitse kaikkien leijona -otteluiden lähetystoimintoja – mukaan lukien sivustovierailut, akkreditoinnit, nokka -asemat, yhdistelmäasettelu, porttien mallit ja reportterit. Yhteyshenkilö Hold -stadionin kanssa yhdessä lähetystuotantopäällikön ja FA -tapahtumapäällikön kanssa varmistaaksesi sujuvan toimituksen

Työskentele asianmukaisten sidosryhmien kanssa Englannin naisten ystävällisten maailmanlaajuisten otteluiden järjestämiseksi. mukaan lukien sopimustiedot asianmukaisten jalkapalloyhdistysten kanssa.

Aikataulu ja käsittele kaikkien televisioitujen ja suoratoisten otteluiden lähetysvalinnot, jotka työskentelevät huolellisesti kilpailuosaston kanssa, pitävät lähetystoiminnan harjoittajia, klubeja ja tuotantokumppaneita

Kommunikoi ja analysoi kuvaussuuntien tarkistaminen

Hallitse tuotantobudjetteja ja nosta tarvittaessa PO: ta

FA -kanavien materiaalien välys

Lisää mahdollisuuksia nauttia naisten jalkapallosta kaikilla alustoilla

Varmista, että kaikki lähetysohjeet ovat oikein samoin kuin kaikkien kilpailujen päivämäärä

Tukiklubit kaikilla lähetyskyselyillä ja pyynnöillä

Suorittaa ylimääräisiä tehtäviä, jotka ovat tarpeen ostaa FA -ryhmän FC Porto Paita täyttämiseksi muuttamalla prioriteetteja

Mitä FA etsii

Välttämätön

Kokemus televisiooperaatioista, ihannetapauksessa urheiluteollisuudessa

Vahvat organisaatiotaidot

Vahva kiinnostus yksityiskohtiin

Ennakoiva tekniikka ratkaisemiseen

Hyvät kommunikointitaidot

Halukkuus matkustaa niin ja työskennellä viikonloppuisin

Toivottava

Kaupallisesti tietoinen

Hyvä ymmärtäminen lähetysoikeusmarkkinoista, mukaan lukien yhteydet Ison -Britannian lähetystoiminnan harjoittajien kanssa

Kaikkien ulkopuolisen lähetysoperaation kaikkien teknisten elementtien ymmärtäminen

Mitä FA voi tarjota sinulle

Mielenkiintoinen SC Braga Paita ja vaikea toiminta muuttuvassa, dynaamisessa ja maailmankuulussa urheiluorganisaatiossa.

Houkuttelevat edut ja kilpailukykyiset tulot ihanteelliselle ehdokkaalle.

Jalkapalloyhdistysryhmä edistää osallisuutta ja monimuotoisuutta sekä suhtautuu kaikkien sovelluksiin. Jos sinulla on minkäänlaisia erityisiä vaatimuksia rekrytointi- tai haastatteluprosessista, mainitse tämä saatekirjeessäsi.

Napsauta tätä saadaksesi täydellisen tehtävän kuvauksen lisäksi yksityiskohtien lisäksi, kuinka sovelletaan tarkalleen.

#Careers #jobsinfootball #jobsinsport #sportsjobs #sportsbiz

Viikon tehtävän antaa sinulle maailmanlaajuinen urheilu (Globalsportsjobs), joka on maailman johtava asiantuntijauran alusta maailmanlaajuiselle urheiluteollisuudelle.

ALSD Worldwide-Liverpool FC: n Anfield-stadionilla järjestettävä Euroopan johtava tapahtuma Premium Seat & Sports Hospitality Marketille. Nykyinen tekniikka, samoin kuin tarkalleen kuinka saada takaisin kadonneet voitot julkaisevat COVID-19.

Seuraava ALSD Internationalin ja ALSD: n ja urheilupaikan liiketoiminnan järjestämä painos toimii korkean tason konferenssissa, näyttelyhalli, joka esittelee nykyisiä tuotteita, palveluita ja ratkaisuja, Anfieldin retkiä, Goodison Park sekä M&S Bank Arenaa , samoin kuin monet verkostoitumistapahtumat, varmistamalla optimoidut mahdollisuudet tiedon jakamiseen, verkkoon ja liiketoimintaan.

#SportsvenueBiz

#SportsvenueBusiness – Markkinauutisten, näkymien ja kehityksen johtava alusta

Jaa tämä artikkeli

Leave a Reply

Your email address will not be published.