Tuuletinkokemus korotettiin Belfastin kansallisella jalkapallostadionilla

, joiden kapasiteetti on yli 18 000, kun taas Vindsor Parkissa sijaitseva kansallinen jalkapallostadion on yksi Pohjois-Irlannin suurimmista ja paljon korkean profiilin tapahtumapaikkoja. Uusien tilojen vastaamiseksi on asennettu uusi digitaalinen näyttövaihtoehto varmistaakseen Chelsea FC Paita parhaan mahdollisen tuulettimen kokemuksen.

Irlannin jalkapalloyhdistys (IFA) ottivat Systems Integrator Ashleigh -merkit avoimen tarjousprosessin seurauksena digitaalisen näytönvaihtoehdon suorittamiseksi äskettäin kunnostetulla stadionilla.

Aikaisemmin IFA oli palkannut suurelle kansainvälisille peleihin tarkoitetulle näytölle, mutta ajan myötä kävi selväksi, että tämä ei ollut taloudellinen pitkäaikainen ratkaisu eikä nykypäivän fanien odotusten mukainen yhä digitoidussa maailmassa. Aston Villa FC Paita Lyhyesti oli tarjota vaihtoehto, jolla olisi kyky tarjota uusien toimintojen, live -otteluiden syötteiden, stadionpäivityksien, kaupallisten mainontamahdollisuuksien ja yleisen paremman kokemuksen stadionin vierailijoille.

IFA kehotti Absen Eurooppaa toimittamaan XD10 LED -näyttövaihtoehdonsa jakamaan kaiken toiminnan upeaan HD: hen, tutkittuaan tuotteen käyttämiä tärkeitä piirteitä ja etuja.

Irlannin jalkapalloyhdistyksen vanhempi ICT -johtaja Thomas Fulton selitti:

Absenin XD10 käyttää teräväpiirtokuvaa ja suurta kirkkautta yhdessä intuitiivisen sisällönhallinnan ja toistoominaisuuden kanssa takaosassa-joka meille oli tarkalleen etsimämme huippuluokan vaihtoehto.

XD10: llä on 10 mm: n pikselin sävelkorkeus, 6000 nistia kirkkautta ja 120 astetta vaaka-tarkistuskulmaa. XD10 käyttää reaaliaikaisia seurantaa tietokoneista, tablet-laitteista ja älypuhelimista, jolloin käyttäjälle annetaan täydellinen hallinta paikallisesti tai etäyhteydellä. Absenin XD10 on vain 106 mm ja painaa vain 21 kg, ja se on ohut ja kevyt, säästää asennustilassa, missä se on palkkiossa, ja tekee toimituksesta ja asennuksesta kätevää ja helppoa. Etu- ja takahuolto tekevät IP65/54 -vedenpitävästä moduulista helposti helposti saatavilla huoltoa varten.

Vaikka XD10: n tuotespesifikaatio osoitti, että se pystyi selvästi toimittamaan alkuperäistä blogiaa loppukäyttäjän etujen suhteen, monet sen tärkeät piirteet auttoivat myös Ashleigh Signs -tiimiä pääsemään eroon haasteista paikan päällä asennusprosessin aikana. Avaruusrajoitukset jalkapallokentän kehän ympärillä osoittivat, että säännöllisiä pääsyvälineitä ei voitu käyttää ja telineet olivat ainoa ratkaisu. Painotus 20% vähemmän kuin vakiopaneelit, ja syvyydellä, joka on tyypillisesti myös 1/3 ohuempi, XD10 -kaapit varmistivat nopean ja onnistuneen asennuksen.

Ashleigh Signsin digitaalinen opastusosasto Tom Sadler, joka valvoi projektia paikan päällä, sanoi:

Kaapin syvyys ja paino olivat tärkeitä näkökohtia stadionille ihanteellisen näyttövaihtoehdon löytämisessä. Koska markkinoilla on hyvä kylläisyys ja vahva hintapiste, kun otetaan huomioon tarjolla oleva laatu, XD10 erottui selvästi valintatuotena jokaisesta näkökulmasta. Lisäksi Absenin kanssa työskenteleminen koko projektin ajan oli ilo. Jokainen joukkue oli taitava, kokenut ja nopea myyntipalveluun saamaan meille tarvittavat tiedot ja käyttämällä tuotteen tukemista.

43sqm Absen XD10 -näyttö otettiin käyttöön 8,96m suuressa 4,8 metrin korkeudessa. Näytön ympärille tehdyn verhouksen palauttaminen antoi sen sitoutua vaivattomasti stadionin yleiseen estetiikkaan. Sisältö toimitetaan näytölle Tšekin Daiten maaliturheilun avulla – intuitiivinen ja käyttäjäystävällinen järjestelmä.

Kuusi kuukautta ottaen huomioon, että asennus ja XD10 on edelleen vaikuttunut, kuten Fulton totesi:

Olemme 100% tyytyväisiä XD10: een ja se on todella ylittänyt odotuksemme. Näyttölaitetta hallita paikallisesti tai etäisesti on hieno ominaisuus ja antaa meille mahdollisuuden lisätä ja hallita sisältöä lyhyellä varoitusajalla tarvittaessa ja tarvittaessa. Paitsi, että se sopii kauniisti stadion -ympäristöön – meillä on ollut fantastinen palaute vierailijoilta, ja sitä käytetään nyt paitsi jalkapalloa varten, myös muihin tapahtumiin, joita olemme tapahtuneet ympäri vuoden. En epäröi suositella sitä kenellekään henkilölle, joka yrittää löytää samanlaista ratkaisua.

Ross Burling, Absen Euroopan Ison -Britannian, Irlannin ja Nordicsin palvelun kehittämispäällikkö, päätteli:

Työskentelemme luotettavien järjestelmien integrointikumppaneiden, kuten Ashleigh -kyltteiden, kanssa räätälöidyn vaihtoehdon tarjoamiseksi jokaisen asiakkaan tarpeisiin. Urheilumarkkinoiden todistetun suorituskyvyn ja luotettavuuden myötä ja yhteensopivuuden urheilun sisällönhallintajärjestelmien kanssa, kaikki vertaansa vailla olevalla hintapisteellä, tuotteemme sopivat erinomaisesti tämänkaltaisten suurten hankkeiden kanssa.

Windsor Parkissa sijaitseva kansallinen jalkapallostadion on vaikuttava, erityinen paikka, ja olemme iloisia siitä, että XD10 istuu nyt stadionin ytimessä, lisäämällä lisäarvoa ja lisäämään kokemusta satojen tuhansien fanien kanssa, jotka asuvat ja hengittävät GA: taminä.

Kansallinen jalkapallostadion Windsor Parkissa
Kansallinen jalkapallostadion Windsor Parkissa Belfastissa, Pohjois-Irlannissa, on yksi maan suurimmista ja paljon korkean profiilin paikkoja.

Suuren kunnostusohjelman jälkeen, joka alkoi vuonna 2014 ja saatiin päätökseen lokakuussa 2016, tapahtumapaikassa on nyt yli 18 000 kapasiteettia ja pelaa kansallisia ja kansainvälisiä jalkapallo -otteluita.

Uudelleenkehitysprojekti sisälsi:

Jalkapallopinnan täydellinen korvaaminen ja viemäröinti

Eteläisen jalustan purku

Etelä-, itä- ja länsi korvaaminen toimittaa moderneja katsojien tiloja

Uudet mediatilat uudessa eteläosassa

Pohjoisen jalustan istuimien kunnostaminen

Valonvalon AC Milan Paita mastojen vaihtaminen, uuden valonheittimen integroituna kattokorkeuteen

Irlannin jalkapalloyhdistyksen (IFA) uuden pääkonttorin lisääminen itäosastossa

Uusi ottelupäivä, yritys vieraanvaraisuus ja konferenssitilat New South Standissa

#Sportsvenuebusiness – pitäen sinut tietämään!

Jaa tämä artikkeli

Leave a Reply

Your email address will not be published.