Mikä on uusi kesäkuussa?

Uudet mökit ja leirintäalueet kanoottipolkuilla, Guinnessin maailmanennätys, virkistysapurahat ja Colchester Causeway -päivitys.

Uudet kanootin leirintäalueet

Siellä on uusi mökki, joka käpertyä Pohjois -Forest Canoe -polkua pitkin Vermont River Conservancyn kanssa tehdyn yhteistyön ansiosta.

Nulhegan -mökki istuu Nulhegan -joen ja sen itäisen haaran yhtymäkohdassa Koillis -valtakunnassa, Wenlockin ja Bloomfieldin välillä. Kaunis, 14- 18 jalan, puun kehyssuunnittelun rakensivat Waitsfieldin Yesternorrown Design -rakennuskoulun opiskelijat vuoden 2018 alussa. Rakennus on eristetty ja varustettu puuhella talvikauden käyttöön, samoin kuin pieni keittiö , nukkuva parvi, seulottu kuisti, kansi ja muuttaminen.

Kuten Pohjois -Forest Canoe Trail -yrityksen toimitusjohtaja Karrie Thomas huomauttaa, uusi mökki ja parannettu Portage -polku antavat valkovesiveneilijöille mahdollisuuden kiertää luokan III koskia mökin alapuolelle, joka on yksi parhaimmista valkoveden välivesistä Pohjois -Vermontissa. “Se olisi loistava paikka myös kalastusmatkalle”, hän lisää. Mökin odotetaan avautuvan varauksille kesällä (VermontriverConSerVancy.org), ja viereinen leirintäalue on täydessä vauhdissa tällä melontakaudella.

Lisää hyviä uutisia meloijoille: Tänä kesänä Timothy C. Hurteau -ladlerien leirintäalue avautuu Fairfaxissa. Tämän uuden leirintäalueen rakensivat vapaaehtoiset ja Larawayn koulun opiskelijat kotikoulusta, joka on säilynyt yhteistyössä Vermont River Conservancyn kanssa. Se on osa Lamoille -joen melontapolkua ja tarjoaa leirintäalueen Fairfaxin ja Cambridgen välillä Lamoille Meksikon Jalkapallomaajoukkue Paita -joen varrella ensimmäistä kertaa.

Ennätyksellinen hiihto

Bridgewater, Vt. Paikallinen Scott Howard rikkoi 28. huhtikuuta Guinnessin maailmanennätys yhdellä kalenterivuonna hiihtetyimmille pystysuorimmille jaloille.

Scott Howard kerää 6,6 miljoonaa vert. Kuva: Scott Howard.
Lehdistöaikasta lähtien 65-vuotias oli kirjautunut paljon yli 6,6 miljoonaa pystysuoraa jalkaa 175 hiihtopäivän aikana, koska 1. kesäkuuta 2017–109 oli Killingtonissa. Edellinen Guinnessin maailmanennätys oli noin 6 miljoonaa pystysuoraa jalkaa, jotka Kanadan Pierre Marc Jette on hiihtänyt vuonna 2015.

Howard dokumentoi huolellisesti juoksunsa (alkaen Killingtonin 2017/18 avauspäivänä 8. marraskuuta) käyttämällä älypuhelinsovellusta Trace Snow. Hänen saavutuksensa on parhaillaan katsaus Guinnessin maailmanrekisterien kirja. “Sen tekeminen ei ole läheskään yhtä vaikeaa kuin sen todistaminen”, sanoi Howard kolmen kuukauden tarkistusprosessista, jonka aikana jopa Killingtonin hissin hoitajat todennäköisesti Puolan Jalkapallomaajoukkue Paita haastatellaan. “He sanovat:” Ai niin, tuo kaveri “,” sanoi Howard.

Kun Howard jäi eläkkeelle kolme vuotta sitten hyödyllisyysteollisuuden myyntityöstä, hän tiesi haluavansa hiihtää paljon enemmän ja pitää intohimonsa kestävyysurheiluun. “Vanhetessasi huomaat, että jotkut ihmiset taistelevat vanhuudesta, ja jotkut sanovat:” Olen väsynyt “, sanoi Howard. “Taistelen sitä.”

Trace Snow antaa käyttäjille nähdä, kuinka he sijoittuvat Bayern Munich Paita toisiaan vastaan, jolloin ihmiset ympäri maailmaa voivat kilpailla monista vertikaalisista jaloista, jotka ovat hiihtäneet päivällä tai vuodessa. “Se on addiktointia”, sanoi Howard kilpailusta.

Oge Grant -voittajat

Vuonna 2013 ulkoilmavarusteiden ihmiset etsivät tapaa antaa takaisin Vermont -yhteisölle. Koska silloin Burlingtonin jälleenmyyjän hyväntekeväisyystuki -rahasto on lahjoittanut paljon yli 38 000 dollaria jopa 1 500 dollaria kappaletta osavaltion organisaatioille. Toukokuussa Oge ilmoitti vuoden 2018 vastaanottajista. Niihin kuuluvat: Bristol -virkistyskerho Pump -radan rakentamiseksi Mount Abraham Unionin keskiasteen ja lukion viereen; Interfale -keskus suojattujen pyöräpysäköintien asentamiseksi; Middleburyn alueen maa laskee Middleburyn ympärillä ja polkujen ympärille polkujen parannuksia Middleburyn ympärillä olevalla polulla; Richmond Mountain -polut kahden uuden monikäyttöpolun kehittämiseksi Richmondissa; South Hero Land Trust Folsomin koulutuksen ja yhteisökeskuksen ja Vermont Mats -yhdistyksen takana olevan ulkoluokan luomiseksi ADA-saatavan rampin rakentamiseksi heidän Chittenden Brook Hutiin.

Tauko linjalla

Burlingtonissa toimiva voittoa tavoittelematon paikallinen liike, joka on toiminut Colchester Causeway -pyörälautalla, koska vuonna 2005 ilmoitti 18. toukokuuta, että lautalla ei ole vuoden 2018 pyöräilykautta.

Colchester Causeway- ja Island Line Rail Trail -vahinko vakavan tuulen myrskyn jälkeen toukokuun alussa. Kuva: Brian Costello.
Kaksi viikkoa ennen 40 mph: n tuulet repivät Champlain-järven laakson yli, rakennus

Aallot, jotka kaatuivat Causewayn vasten. Aallot repivät 4 mailin pituisen, 10 jalkaa leveän sorapolun, jonka avulla pyöräilijät yhdistyvät Burlingtonin pyörätieltä lyhyen pyörälauttamatkan läpi Champlain-saarille. Paikallisen liikkeen toimitusjohtajan Karen Yacosin mukaan pyörälautta palvelee vuosittain noin 16 000 pyöräilijää.

Causeway -korjaustyöt maksavat vähintään 563 000 dollaria, mutta kaupunki toivoo, että valtio suojaa liittovaltion hätätilanteiden reaktioviraston varoja korjaamiseksi, mikä voi vähentää heidän velvollisuuttaan 10 p: hennull

Leave a Reply

Your email address will not be published.