USOC tarkoittaa joukkueen lähettämistä Etelä -Koreaan

Yhdysvaltain olympiakomitea totesi, että se tarkoittaa täydellisen olympialaisten ja paralympialaisten urheilijoiden lähettämistä Pyeongchangiin, Etelä -Koreaan, kutsuen Trumpin hallinnon viimeaikaisia ​​kommentteja potentiaalisesti Yhdysvaltojen pitämisestä. Joukkue takaisin “väärinkäyttö”.

Yhdistyneiden Kansakuntien Yhdysvaltain suurlähettiläs Nikki Haley ehdotti aiemmin tällä viikolla, että se oli ”avoin kysymys”, lähettäisikö Yhdysvallat urheilijansa talvikauden peleihin jatkuvien jännitteiden takia Naapurimaiden Pohjois -Korean kanssa. Myöhemmin White -kodin tiedottaja Sarah Huckabee Sanders totesi lehdistön rappeutumisen aikana, ettei “virallista päätöstä ole tehty” Yhdysvaltain joukkueen osallistumiseen.

Päätoimitusjohtaja Scott Blackmun totesi, että USOC -taulun mukainen USOC -taulua noudattaen, toimitusjohtaja Scott Blackmun totesi, että USOC oli ”hieman yllättynyt” kommenttien perusteella, että “siellä oli jonkin verran väärän viestintää kuin mitään, joka oli tarkoitus olla huomattava” hallinnossa kommentit. “Aiomme viedä joukkueen Pyeongchangiin, ellei sitä ole fyysisesti mahdotonta tai laillisesti mahdotonta tehdä”, hän sanoi.

Muissa uutisissa Blackmun totesi, että USOC tarkistaa edelleen mahdollisen tarjouksen tulevan olympialaisten ja paralympialaisten talvikauden pelien pitämiseksi, mutta lisäsi, että 2030 voi olla paljon kohtuullisempi kuin 2026, seuraava tapahtuma, joka on avoin tarjouksille. “Kaikissa rehellisissä uskon, että nojaamme paljon enemmän vuoden 2030 suuntaan”, hän sanoi. “Emme ole tehneet minkäänlaista muodollisia päätöksiä.”

Salt Lake City, Denver ja Reno/Tahoe ovat kaikki ilmaisseet kiinnostuksensa mahdollisesta lainauksesta vuodelle 2026, vaikka sopimukset, jotka edellyttäisivät mainostamista ja sponsorointia Los Angelesin pyrkimyksissä pitää vuoden 2028 olympialaisia ​​kesäpelejä voi vaikeuttaa tätä aikajanaa. Blackmun totesi, että USOC on ollut vuoropuhelussa jokaisen kaupungin että alueen kanssa ajattelemalla talvikauden pelejä. “Olemme erittäin innoissamme pitämismahdollisuuksista, mutta ei ole mitään konkreettista ilmoittaa ajoitusmenetelmässä”, hän sanoi.

Jaa tämä:
Viserrys
Facebook
Tulosta
LinkedIn
Reddit
Sähköposti

Leave a Reply

Your email address will not be published.