Ryhmät, jotka järjestävät Adaptive ESports -turnauksen

Logitech, laatii yksityisen, kutsu vain esports-turnauksen, joka on suunniteltu erityisesti vammaisille pelaajille.

Yhtiö kutsui viime vuonna kuusi joukkuetta virtuaaliseen 2V2 Rocket League -turnaukseen adaptiivisille pelaajille. Tämän vuoden tapahtuman järjestävät Logitech G, Ablegamers -hyväntekeväisyysjärjestö, mukautuva toimintaurheilu ja Siinai -vuori.

Ryhmä julkaisee seuraavien viikkojen aikana sarjan videosarjan, joka korostaa tapahtuman luomista ja sen merkitystä yhteisölle ja osallistujille. Tämän vuoden turnaukseen liittyy jälleen Rocket League, kun voittaja saa Logitech G -varusteen.

Ablegamers -hyväntekeväisyysjärjestö pyrkii luomaan mahdollisuuksia mahdollistaakseen osallistavien yhteisöjen edistämiseksi, sosiaalisen eristyksen torjumiseksi ja vammaisten elämänlaadun parantamiseksi. Mount Sinai on New Yorkin suurin akateeminen lääketieteellinen järjestelmä ja Adaptive Action Sports on voittoa tavoittelematon organisaatio, joka tarjoaa toimintaurheilua, leirejä, tapahtumia ja eliitin tason koulutusta nuorille, nuorille aikuisille ja veteraaneille, joilla on pysyviä fyysisiä vammaisia.

Ablegamers on osa vuoden 2021 EsportStravel -huippukokouksen paikallista isäntäkomiteaa, joka on suunniteltu 14. – 16. joulukuuta Pittsburghissa, Pennsylvaniassa.

Jaa tämä:
Viserrys
Facebook
Tulosta
LinkedIn
Reddit
Sähköposti

Leave a Reply

Your email address will not be published.