Coachella Valley saada ensimmäisen asiantuntijaurheilujoukkue, jolla on uusi areena Agua Caliente

, American Hockey League on palkinnut 32. franchising -palvelunsa Palm Springsille, joka vie jäälle vuonna 2021 uudella areenalla Agua Calientellä Palm Springsissä.

Tämä uusi franchising on Seattlen National Hockey League -yrityksen uusimman kasvujoukkueen virallinen tytäryhtiö. Ahl Palm Springs on NHL Seattlen tytäryhtiötiimi. Täällä pelaajat perustavat ennen kuin he liikkuvat yhtä paljon kuin NHL.

Uusi areena löytyy Palm Springsin sydämestä. Sitä kehitetään Cahuilla -intiaanien Agua Caliente -bändin ja Oak View Groupin (OVG) välillä, maailmanlaajuisen urheilupaikan etenemisliiketoiminnan välillä, jonka muihin työpaikkoihin kuuluu 300 miljoonan dollarin koripallo -areenan rakentaminen Texas Longhornsin yliopistolle, Belmont Park Elmontissa New York Milanon rakenteiden lisäksi 2026 talviolympialaisille.

Muita kumppaneita ovat online -kansakunnan viihde sekä NHL Seattle.

Uusi huippuluokan urheilu ja online-viihdepaikka istuvat vähintään 10 000 ja vievät 300 000 neliömetriä 16 hehtaarin heimomaata. Viereinen laitos toimii naapurialueena sekä AHL -joukkueen koulutuskeskuksena.

Heimojen puheenjohtaja Jeff L. Grubbe totesi haastattelussa:

Yhteistyö OVG: n kanssa antoi meille mahdollisuuden monipuolistaa. Tällä kumppanuudella on positiivinen aaltoiluvaikutus kaikissa Palm Springsissä ja jopa Coachella -laaksossa tehtävien ja matkailun jälkeen.

AHL -jääkiekon uusi talo Palm Springsissä

Areenalla ei ole vain Ahl Palm Springsia, mutta myös joukko parhaimpia ja suurimpia tekoja online -viihdeessä, kuten OVG: n toimitusjohtaja Tim Leiweke vahvisti:

Odotamme eteenpäin työskentelyä Agua Calienten kanssa kehittääksemme sitä, mitä ajattelemme olevan yksi maailman ensi -ilta- ja asiantuntija -urheiluareenista.

Uuden areenan rakentaminen Agua Caliente on järjestetty helmikuussa 2020, samoin kuin se on järjestetty avaamaan vuoden 2021 AHL -kaudelle.

Lähde ja kuvat, kohteliaisuus: Ahl Palm Springs

Noin 200+ klubia ja joukkuetta, stadioita ja areenoja, urheilu- ja viihdepaikkoja, suunnittelu- ja tyyliyrityksiä, tuottajia ja toimittajia on oltava mukana ALSD Worldwide -tapahtumassa – Euroopan ONE: n ja vain tapahtuman, joka on omistettu premium -istuimelle ja vieraanvaraisuudelle – Sijainti Croke Park -stadionilla 28.-29. Lokakuuta, missä noin 50+ korkeatasoinen ammattilaista Euroopasta ja Pohjois-Amerikasta tarjoaa tietoa siitä, miten tuloja tehdään uusilla rakennuksilla, remontteilla ja palvelun laajennuksilla, In Lisäksi F&B: n uusimpien innovaatioiden sekä teknologisten tarjousten kautta.

OVG: n maailmanlaajuinen presidentti Sam Piccione liittyy paneelistuntoon keskustellakseen ”sponsoroinnin aktivoinnin huippukokouksista”, Yhdistyneen kuningaskunnan varapuheenjohtaja Nathan Kosky, AEG Worldwide Partnership, Justin Wood, urheilumenetelmän johtaja, Dimensional Innations,
Jonas Dijan, Stade de France ja Peter McKenna, stadionin johtaja, Croke Park -stadion/kaupallinen johtaja, The GAA.

#AlsDinternational – Euroopan johtava tapahtuma, joka on omistettu premium -istuin- ja vieraanvaraisuusalalle

#SportsvenueBiz

#SportSvenueBusiness – maailman johtava alustaa sektorin uutisnäkymille ja kehitykselle

Jaa tämä artikkeli

Leave a Reply

Your email address will not be published.