DraftKings, Chicago Cubs Hold Beam -allekirjoitusseremonia

Wrigley Fieldin DraftKings -urheilukirja on yksi askel parempi loppuun.

DraftKings Inc. sekä Chicago Cubs pitivät palkin allekirjoitusseremonian 24. kesäkuuta juhlimaan täydentämistä sekä pian valmistettavaa 22 350 neliöjalkaa rakenteellista teräksen lisäystä historialliseen pallokenttään.

Kaksikerroksinen urheilukirja, joka on suunniteltu valmistumaan vuonna 2023, löytyy Addison Streetin ja Sheffield Avenuen kulmasta Wrigley Fieldin kaakkoiskulmassa.

Säteen allekirjoitusseremonian järjestivät DraftKingsin toimitusjohtaja Jason Robins sekä Cubsin yhtiön operaation nosturi Kenney. Pepper Building Scot Pepperin presidentti, sekä Levy Andy Lansingin toimitusjohtaja ja toimitusjohtaja, sekä Gensler Aleksandar Sasha Zeljicin FC Porto Paita ensisijainen.

“Tämän päivän säteen allekirjoittamistilaisuus merkitsee huomattavaa virstanpylvästä pitkäaikaisten kumppanien Draftingsin kanssa tuottaakseen ainutlaatuisen urheilukirjan, joka parantaa faneille ja Wrigley Fieldin vierailijoita”, Kenney sanoi. “Kun avaus on järjestetty vuodelle 2023, olemme innoissamme lisätä ympäri vuoden kotiviihdepaikan kampukselle.”

Genslerin kehittämä vähittäiskaupan urheilukirja on huipputekninen alue, jonka organisoitu käyttöaste on jopa 1000 ihmistä, ja se toimii 2000 neliöjalkaa videonäyttöä sekä vieritys-tickeriä, joka näyttää kertoimet , pisteet ja pelaajatiedot.

Alue toimii vedonlyönti-kioskeja, käsimyymälöiden ikkunoita, huippulaatuista palkkiideaa ja tarjoilee amerikkalaistyylisiä ruokia Chicagon tyylillä. Kun Wrigley Fieldin DraftKings-urheilukirja on valmis, on avoinna ympäri vuoden faneille että vierailijoille.

“Olemme innoissamme juhlimaan viimeisintä virstanpylvästä yhteistyössä Chicago Cubsin kanssa maailmanluokan kodin viihdekokemuksen tuomiseksi asiakkaille tunnettuun Wrigley -kenttään”, Robins sanoi. “DraftKings on iloinen siitä, Etelä-Korean Jalkapallomaajoukkue Paita että hän on yhteydessä yhteen kaikkein historiallisimmista ja tunnustetuimmista organisaatioista kaikissa urheilulajeissa, kun olemme lähellä tätä erittäin odotettua projektia.”

Siitä lähtien, kun Illinoisissa 5. elokuuta 2020 Juventus Paita on tuonut käyttöön matkapuhelimia ja Internet Sports -vedonlyöntiä, DraftKings on tuottanut valtion kanssa lähes 2 miljardia dollaria, paljon enemmän kuin minkäänlaista muuta operaattoria.

Jaa tämä:
Viserrys
Facebook
Tulosta
LinkedIn
Reddit
Sähköposti

Leave a Reply

Your email address will not be published.