Nyrkkeily Clever: Onko vieraanvaraisuusmarkkinat sulkemaan kannen perinteisessä yrityslaatikossa?

Tässä viimeisimmässä näkemysraportissa Roy Westwood, luoja sekä strategiset, innovatiiviset ja innovaatioiden johtaja Formaal Associatesissa, keskustelee yrityslaatikon kehityksestä.

Liiketoimintalaatikko ei ole sitä, mitä se on käyttänyt. Kun ajateltiin viihdyttämisen kärjestä, nykypäivän vieraanvaraisuusvieras uskoo onnellisemmaksi laatikosta, joka on asteittain epävirallisuus, yksinoikeus ja kokemuksellinen.

Sellaisenaan liiketoimintalaatikko huolimatta siitä, että niitä usein löytyy tapahtumapaikan parhaimmista näkökulmista, on epätodennäköisen lähteen uhan alla. Lainauksessa, joka paranee toimintaan, vieraat välttävät perinteistä epätavallisen hyväksi. Sky-terasseista bunkkeri-sviitteihin, ohjaajan aulasta pelaajien tunneliin, sekä kotialueen vaikeat ja takaosan takana olevat tuottavat valtavat hintamerkit.

Epävirallisuus on päätynyt etusijalle
Epävirallisuus on muodissa. Vieraat eivät enää ole onnellisia rajoittuneita yhtenäisiin laatikoihin. Tätä siirtymistä muodollisesta vieraanvaraisuudesta ohjaavat monet tekijät, laajemman ravintolamarkkinoiden vallitsevista malleista, nuorempien väestöryhmien vaatimuksiin, jotka kutsuvat asteittain laukauksia.

Työskentely Aead Associatesin ja Nick Leith-Smithin kanssa Aston Villa Football Club (AVFC) aloitti viime vuonna huomattavan päivityksen vieraanvaraisuuden tarjouksensa aikana Villa Parkissa

Sukupolvi Y
Uusi yleisö soittaa uusia ideoita. Sukupolven Y – joka on asetettu päättymään demografiseksi demografiseksi seuraavan vuosikymmenen aikana, kun he menevät huippunsa ansaintavoimaansa – ovat katalysaattorina suuren osan näkemästämme muutoksesta. Kaikista yleisöryhmistä he vaativat tapahtumaa, johon he voivat uppoutua.

He haluavat rennomman ilmapiirin, takaosan pääsyn sekä ottamaan yhteyttä urheilijoiden tai esiintyjien kanssa. Lyhyesti sanottuna he haluavat kokemuksen. Ne ovat seikkailunhaluisia, aktiivisia ja tekniikan taitavia, mikä tarkoittaa laatikoita, jos ne haluavat selviytyä, vaatimukset keskittyä tutkimukseen ja vuorovaikutukseen.

Kun muodollinen ruokailu putoaa muotista, Yhdistyneessä kuningaskunnassa sijaitsevat rento ruokailuravintolat piirtävät nyt vielä 47 miljoonaa GO: ta vuosittain kuin viisi vuotta sitten.

Aksentti on viihteessä
Yritysviihde on alkanut muuttaa aksentilla tiukasti viihdettä ja vähemmän yrityksiä. Perinteisesti laatikot suunniteltiin minitoimistoiksi, jotka on suunniteltu liiketoimintamarkkinoille. Vieraanvaraisuudessa on kuitenkin paljon laajempi vetoomus, joka vetoaa paljon laajempaan yleisöön, Diehard Sports -fanista niihin hieman välinpitämättömiin.

Urheilufani on inspiroinut kentällä olevasta toiminnasta, mutta vieraanvaraisuuskokemuksen sosiaalinen puolella on huomattava yleisö. Tämä tarkoittaa, että epätavallisella alueella tai kulmaistuimella on yhtä paljon valuuttaa kuin perinteinen yrityslaatikko.

Business Boxin tulevaisuus
Vaikka uusi rakennusstadioni vähentää yrityslaatikoiden lukumäärää ravintoloiden ja oleskelutilojen hyväksi, nykyiset tapahtumapaikat hyödyntävät päivän malleja uudelleen kuvittelemalla yrityslaatikon täysin suljettuna viihdepaikkana. Nämä voivat olla kokemuksen johtamia, kuten henkilökohtaisia ruokailutiloja, joissa valikko on kypsennetty tilaamaan vieraiden edessä tai kehitetään tietyn toiminnan ympärille-tarjoamalla uusia ja erilaisia syitä mennä tapahtumapaikalle. Joko niin, se on poistaminen, on huomattava mahdollisuus muuttaa perinteisiä alueita parempaan suuntaan.

Tee siitä henkilökohtainen
Perinteisen Brighton & Hove Albion FC Paita laatikon liiketoiminnan rajat ovat päätyneet tilaisuuteen. Laatikkojen haltijat hallitsevat asteittain sitä, mikä voi olla steriili ilmapiiri ja suunnitellaan niitä uudelleen omaan kuvaansa. Sen sijaan, että jokainen laatikko näyttäisi samalta, vieraat voivat räätälöidä alueen tuottaakseen jotain paljon enemmän omien arvojensa tai yrityksensä mukaan.

Otetaan esimerkiksi Harvey Nichols. Heillä on liikealue Etihad -stadionilla, Manchester Cityn talossa, samoin kuin ovat hyödyntäneet tämän perinteisimpien alueiden tarjoamaa tyhjää kangasta luomaan omilla sanoillaan “räätälöityyn muotiin ja jalkapallokokemukseen”.

Ympäristöt, jotka voivat taivuttaa mentaliteetissa – sisätiloista, jotka ovat tervetulleita ensimmäiseen asiaan, Senegalin Jalkapallomaajoukkue Paita joka vaikuttaa päivän päätteeksi – pidentävät ehdotusta kauan lopullisen pillin jälkeen.

”Suuri vieraanvaraisuus tapahtuu vasta, kun se ottaa huomioon yleisön, ilmapiirin ja tapahtuman. Siksi olemme ottaneet asiat, jotka tekevät Aston Villa erityisen sekä kudottaneet tämän yksityiskohdan ohjaajien klubin materiaaliksi – Roy Westwood

Etihad-stadionin laatikko on koristeltu viimeisimpien muodin, Ajax Paita ruoan ja kauneuden välttämättömillä. Ammattilaiset ovat käsillä ohjaamaan ostajia, jotka ovat maksaneet kokemuksen päivällä. Myös joukko kokemuksellisia lisäosia, kuten anullnull

Leave a Reply

Your email address will not be published.