MLB ilmoittaa 2020-pelistä Lontoossa

Major League Baseball palaa Lontooseen ensi kaudella St. Louis Cardinalsin ja Chicago Cubsin kanssa, jotka pelaavat kahden pelin sarjaa 13.-14. Kesäkuuta 2020. Mitel & MLB: n nykyisen Lontoon sarjan tekivät MLB, MLB Players Association ja Lontoon pormestari Sadiq Khan.

“Tämä on maailman suurin urheilukaupunki, samoin kuin tämä on vielä paljon enemmän todisteita siitä, että Watford FC Paita Lontoo on saatavana suurimpien ja hienoimpien urheilujoukkueiden pitämiseksi ympäri maailmaa”, Khan sanoi.

Peli pelataan baseball-määritellyssä Lontoon stadionilla, joka pitää myös New York Yankees ja Boston Red Sox 29.-30. Kesäkuuta 2019, aivan ensimmäisiin MLB-peleihin, jotka ovat koskaan pelanneet Lontoossa. Lontoon stadion oli avauspaikka ja sulkemiseremonia vuoden 2012 olympialaisissa Qatarin Jalkapallomaajoukkue Paita kesäpeleissä.

Vuoden 2020 pelit kohtaavat MLB: n ja Lontoon kaupungin välisen kahden vuoden sopimuksen lopun, joka saavutettiin vuonna 2018. MLB järjestää myös liitäntätapahtumia Lontoossa, mukaan lukien nuorten ponnistelut ja faneja.

“Kardinaalit ovat ekstaattisia ja kunnia olla osa ensi vuonna Lontoon sarjaa”, totesi sekä Cardinalsin puheenjohtaja William DeWitt Jr.. ”Cardinals-Cubs-kilpailu on yksi urheilun parhaimmista, samoin kuin on mielenkiintoista tuoda se Eurooppaan uuden yleisön kokemiseksi. Minulla ei ole epäilystäkään siitä, että Lontoon intohimoiset urheilun fanit pitävät näistä peleistä ja odotamme eteenpäin joitain uusia Cardinals -faneja ulkomaille. ”

“On kunnia osallistua MLB London -sarjaan samoin kuin olemme ilo tukea Major League Baseballin pyrkimyksiä edistää Amerikan harrastuksia maailmanlaajuisella lavalla”, Cubsin toimitusjohtaja Tom Ricketts Borussia Dortmund Paita totesi. “Kyseisten ja korttien välinen kilpailu on yksi urheilun parhaimmista ja on erinomainen ottelu maailmanlaajuisten baseball-fanien kokemukselle Lontoossa.”

Jaa tämä:
Viserrys
Facebook
Tulosta
LinkedIn
Reddit
Sähköposti

Leave a Reply

Your email address will not be published.