Kirjaudu kesäkuussa 2011

Lift-Access-maastopyöräily avataan kuningaskunnan polkuilla
Kingdom Tracks Association aikoo avata hissien palvelevat raiteet Burke Mountain Ski -alueella kesäkuun puolivälissä. Nostopalvelu Sherburnen kautta paljastaa tuolihissin, joka kulkee viikonloppuisin ja lomalla lokakuun puolivälissä.

Voit saada pääsyn neljään parannettuun ja uudelleenreitetyyn yhden kappaleen polkuihin, samoin kuin uuteen hyppypoluon, Knightslayeriin, jossa on maailmanluokan pöytätasot, askel ylös, askel alamäet, rullat sekä taivaan korkeimmat bermit. Suuren avaustapahtuma on alustavasti asetettu 25. kesäkuuta.

Ympäristöystävällisen vuoristokerhon uusi johtaja
Will Wiquist, Yhdysvaltain senaatin Bernie Sandersin entinen lehdistösihteeri, on ympäristöystävällisen Mountain Clubin uusi toimitusjohtaja. Wiquist on ensimmäinen uusi ohjaaja paljon yli vuosikymmenen 101-vuotiaalle, 10 000-jäsenelle klubille, joka säilyttää Vermontin 273 mailin pitkän polun verkon ja pyrkii edistämään vuorten toimintaa ihmisten elämässä.

“Olemme todella iloisia siitä, että Will Wiquist on uudeksi toimitusjohtajaksi”, totesi ympäristöystävällisen vuoristoklubin presidentti Marge Fish of Londonderry. ”Hän tuo työhön erinomaista energiaa ja kiinnostusta. Hän on jo osoittanut, että hän pystyy arvioimaan sekä ottamaan suuria määriä tietoa, vuorovaikutuksessa monipuolisen ihmisryhmän kanssa ja triaatiota tärkeimpien ongelmien kanssa. Katsomme eteenpäin pitkään ja tuottavaan yhteyteen hänen kanssaan. ”

Ennen Sandersin parissa työskentelyä Wiquist työskenteli NYT-Rep: n vaatimustenmukaisuusjohtajana. Peter Welchin vuoden 2006 kongressikampanja sekä liittovaltion vaalikomission vanhempana analyytikkona. Hänellä on myös kattava kampanjakokemus vapaaehtoistyön järjestämisestä. Wiquistilla on maisterin tutkinto julkisesta politiikasta amerikkalaisesta yliopistosta sekä Franklinin perustutkinto sekä Marshall College.

”Ympäristöystävällinen Mountain Club on fantastinen Vermont-organisaatio, jota johtavat omistautuneet vapaaehtoiset sekä ammattitaitoiset ja kokenut henkilökunta. On erinomainen kunnia olla osa tätä yhteisöä ”, Wiquist sanoi.

Benin erittäin menestyvän toimikauden jälkeen ohjaajana Wiquist aloitti maanantaina klubin Waterburyn pääkonttorissa sekä vierailukeskuksessa Path 100: lla lähellä Stowea.

Pyöräystävälliset kadujen kustannukset allekirjoitettu lakiin
Gov. Peter Shumlin allekirjoitti 18. toukokuuta lainsäädäntöön ”täydellisen kadun” lakiesityksen, joka on määriteltävä sekä kunnat ajattelemaan pyöräilijöiden ja jalankulkijoiden tarpeita teiden kehittämisessä. Lainsäädäntö vaikuttaa työhön, jota ei ole suunniteltu tässä vaiheessa.

Lainsäätäjän ohittama on myös kustannus, joka laajennettaisiin ja parantaisi pyöräautojen pysäköintivalintoja määritelmissä. Jos ymmärrät määritelmän rakennuksen, joka tarvitsee polkupyörien automaattisen pysäköinnin tai olemassa olevien vaihtoehtojen parannukset, täytä tämä kysely :.

Vermont -polkupyörä ja jalankulkijoiden koalitio toimivat erittäin vaikeana äskettäisen lainsäädäntöistunnon aikana nähdäkseen molempien laskujen läpäisemisen.

Itäisen kuningas
Rasva nainen lauloi viimeisenä, mutta hän odotti kuitenkin 15. toukokuuta saakka. Silloin ainoa avoin hiihtoalue, Jay Top Resort, suljettu, päätti vuoden 2010–11 Itäisen Pohjois -Amerikan hiihtokauden. Muutama hiihtäjä rohkaisi sadetta lopettaaksesi viimeisen päivän, viimeisin Jay on koskaan ollut avoin, samoin kuin ensimmäinen kerta, kun hiihto ja golf ovat olleet avoinna samana päivänä.

Toinen kunnia tuli Jaylle, tämä kolmas vuosi peräkkäin. Kansallinen hiihtoalueyhdistys nimitti Northern Resortin parhaaksi yleiseksi mainosohjelmaksi lomakohteelle, jolla on 100 000 ja 250 000 hiihtäjävierailua. Se on Jayn neljäs kerta, kun voitti palkinnon viimeisen viiden vuoden aikana.

Presidentti ja toimitusjohtajakustannus Stenger -ominaispiirteet Kunnia työntekijöiden vaikealle työlle sekä Steve Wrightin, mainonnan ja myynnin varatoimitusjohtajalle.

Nosta em, Jay.

3 Peaks/1 päivän vaikeuspäivitys
Viime kuussa kerroimme sinulle Shelburne -paikallisesta Anthony Seiditasta, joka vaeltaa kolme korkeaa huippua kolmen koillisessa, määrittelee kerätäkseen rahaa American Diabetes Associationille. Uskoimme, että hän voi olla ensimmäinen feat, mutta käy ilmi, että kuulimme Burlingtonin Gregory Osilkalta, joka valmistui vaelluksen vuonna 1999. Vaikka Seidita ei ehkä ole ensimmäinen, kiitämme hänen ponnistelujaan. Voit lahjoittaa syylle.

Leave a Reply

Your email address will not be published.