Houston pitää pöydän tennismestaruuskilpailuja marraskuussa 2021

Vuoden kuluttua siitä, kun Covid-19-pandemia viivästyi ITTF: n maailmanpöydän tennismestaruuskilpailuja, Harrisin alue-Houston Sports Authority on paljastanut, että se pitää tapahtuman 23.-29. Marraskuuta 20. marraskuuta , 2021, George R. Brownin kongressikeskuksessa. Se on ensimmäinen kerta, kun Yhdysvallat on pitänyt turnausta.

Asetettu tapahtuma tapahtuu samanaikaisesti ja juhlii Yhdysvaltojen ja Kiinan välisen diplomaattisen tavoitteen 50. vuosipäivää, jota kutsuttiin ”pingispongidiplomatiaksi”.

Tapahtuma järjestetään parhaillaan ilman katsojia, ja se noudattaa osallistujien tiukkoja COVID-19-protokollia. Kaikki tapahtumat pidetään kongressikeskuksessa, ja tapahtumapaikan yleiskokousteatterissa järjestetyt finaalit.

”Mikä on paljon parempi tapa esitellä pöytätennisurheilua kuin ITTF: n maailmanmestaruuskilpailujen pitäminen; Emme Iranin Jalkapallomaajoukkue Paita voineet olla paljon innostuneempia, ” totesi Harrisin alue – Houston Sports Authorityn Kanadan Jalkapallomaajoukkue Paita toimitusjohtaja Janis Burke. ”Se on erityinen viikko kaikille, jotka sisällytetään osaksi yhtä historiallista hetkeä ja juhlimaan toista. Mikä merkittävä tapa tuoda urheiluun paljon enemmän pelaajia. ”

ITTF-mestaruuskilpailut ovat yksi lukuisista maailmanlaajuisista tapahtumista, jotka järjestetään Yhdysvalloissa Los Angelesin vuoden 2028 olympialaisten Real Madrid Paita kesäpeleihin.

“Olemme innoissamme yhteistyöstä USA: n pöytätennis- ja Harris -alueen – Houstonin urheiluviranomaisen kanssa tervetulleeksi maailman pöytätennismestaruuskilpailuihin Yhdysvaltoihin ensimmäistä kertaa”, totesi Yhdysvaltain olympia- ja paralympialaisten puheenjohtaja Susanne Lyons Susanne Lyons, Susanne Lyons Komitean hallitus. “USOPC työskentelee yhteistyössä järjestäjien kanssa juhlimaan kilpailijoita sekä kilpailua ja tarjoamaan vaadittavaa logistista tukea kaikille osallistujille.”

Viisikymmentä vuotta sitten Yhdysvaltain pöytätennisjoukkue pelasi kiinalaisia kollegojaan näyttelyssä, joka Heled perusti uusien diplomaattisten suhteiden maiden johtajien välillä. Tapahtuma helpotti diplomaattisia jännitteitä, jolloin presidentti Richard Nixon näki Pekingin vuonna 1972.

“Olemme iloisia siitä, että Houstonissa pidetään maailman pöytätennismestaruuskilpailuja”, totesi USA: n pöytätennis toimitusjohtaja Virginia Sung. ”Se ei vain merkitse ensimmäistä kertaa Yhdysvaltojen isännöimään, mutta Ping Pong Diplomatian 50 -vuotisjuhla lisää ylimääräisen merkityksen. Kun taas meillä on mahdollisuus juhlia erinomaista maailmanlaajuista urheilua osallisuuden hengessä ja osoittaa yhteistä ihmiskuntatunnettamme, kun katsomme tulevaisuuteen. ”

Jaa tämä:
Viserrys
Facebook
Tulosta
LinkedIn
Reddit
Sähköposti

Leave a Reply

Your email address will not be published.