San Diego hyväksyi ATP Excursion Stop lokakuussa

San Diego isännöi lokakuussa ATP 250 -tapahtumaa osana miesten tenniskierroksen uudistettua kauden loppuaikataulua, joka ei pidä sen tavanomaista Aasian keinuaan putoaa Yhdysvaltojen avoimen jälkeen.

San Diegon ATP 250 -tapahtuma pidetään viikkoa ennen ATP: n ja WTA -retkien menevän Indian Corinthians Paulista Paita Wellsille, Kalifornialle, uudelleenjärjestelyille BNP Paribas Openille, joka alkaa 10. lokakuuta, jotka on suunniteltu lokakuussa Shanghaille, Pekingille ja Tokyolle on peruutettu Covid-19: een.

Tarkistettu aikataulu lisää ATP 250 -tapahtuman Kazakstaniin viikkoa ennen lähtöä San Schalke 04 Paita Diegoon. San Diegon ja Indian Wellsin tapahtumat ovat lopullinen Yhdysvaltain pysähtyminen ATP-retkellä tällä kaudella, joka päättyy marraskuun puolivälissä Torinossa, Italiassa.

“Olemme ylläpitäneet joustavan tekniikan kalenteriin tänä vuonna pandemian säännöllisesti kehittyvän luonteen vuoksi”, ATP: n puheenjohtaja Andrea Gaudenzi sanoi. ”On erittäin valitettavaa ilmoittaa Aasian keinuvan peruuttamisesta tällä kaudella ja odotamme palaamista vuonna 2022. Haluan kiittää kaikkia turnauksen operaattoreita ottamaan käyttöön lavastuksen haaste tässä ympäristössä, mukaan lukien uusi yhden vuoden tapahtuman operaattorit jotka ovat asettuneet. VfL Wolfsburg Paita Pelaajilla tulisi myös olla valtavia luottotuloksia maailmanluokan spektaakkelin asettamisesta faneille viikkoon ja viikkoon, kun rakennamme kohti Torinon kauden jännittävää viimeistelyä. ”

Barnesin tenniskeskus, Build vuonna 1995, omistaa ja hallinnoi nuorisotennis San Diego. Kompleksin kovia tuomioistuimia on 23 valaistunut ja isännöi parhaillaan USTA Billie Jean King Girls’s 16S- ja 18S: n kansallisia mestaruuskilpailuja 18. elokuuta asti.

Se on toinen tapahtuma, jonka Barnes -tenniskeskus on laskeutunut viimeisen kuukauden aikana; Se isännöi vuoden 2021 intercollegiate -tennisyhdistyksen kansallisia syksyn mestaruuskilpailuja marraskuun ensimmäisenä viikonloppuna.

Jaa tämä:
Viserrys
Facebook
Tulosta
LinkedIn
Reddit
Sähköposti

Leave a Reply

Your email address will not be published.