Rays Ballpark Finanssisuunnitelma Tampa Bayn

Rahoitussuunnitelmissa Tampa Bayn uuden baseball -stadionin isännöimiseksi, joka SL Benfica Paita isännöi säteitä puolelle jokaisesta suurimmasta liigan baseball -kaudesta, katselevat Tampan kaupunki, pormestari Jane Castor kertoi Tampa Bay Timesille viime viikolla.

Raysin vuokrasopimus Pietarin Tropicana -kentällä päättyy kauden 2027 jälkeen ja joukkue on yrittänyt löytää uuden stadionin useita vuodenaikoja. Sen ”sisarkaupunki” -suunnitelma ehdotettuna on pelata pelejä Tampa Bayssä aikaisemmin kauden aikana, kun sää on lievempi ennen kuin muuttuu Montrealiin loppuun kauden päättymiseen Kanadan kevään sulamisen jälkeen. Ryhmän suunnittelema mainoskampanja oli tarkoitus aloittaa MLB: n pudotuspeleissä, mutta se myöhemmin jätettiin.

Hillsborough County ja Tampa Sports Authority rahoittaisivat 27 000 kapasiteetin palloparkin isännöimään kevätharjoittelupelejä ja puolet runkosarjasta, joukkueen pelaamisen toisella puoliskolla uudessa Montrealin palloparkissa. Rays on sanonut, että he maksavat puolet Floridan arvioidusta 700 miljoonan dollarin kustannuksesta. Major League Baseballin on vielä Jalkapallo Paita hyväksyttävä kaikki jatkokauden suunnitelmat.

“Mikään ei ole pöydän ulkopuolella, lukuun ottamatta kansalaisten perustamista stadionin lakiehdotuksesta”, Castor sanoi Timesille. ”Kaikki on edelleen mahdollista rahoitusmekanismina. … Kuvittelen, että säteille esitetään paljon enemmän kuin yksi ehdotus. ”
Montreal -stadionin osalta Quebec olisi valmis tukemaan rakennettaan, jos sen osoitetaan tuottavan maakunnalle riittävästi verotuksen Newcastle United Paita voittoa maakunnalle. Montreal on ollut ilman baseball -joukkuetta ottaen huomioon, että Expos lähti Washingtoniin kauden 2004 jälkeen.

Jaa tämä:
Viserrys
Facebook
Tulosta
LinkedIn
Reddit
Sähköposti

Leave a Reply

Your email address will not be published.