Maine Division III -koulu avaa 200 miljoonan dollarin yleisurheilukeskuksen

Useat urheiluun liittyvät sijoitukset Mainen osavaltiossa johtaa uusiin ja parannettuihin urheilupaikkoihin, mukaan lukien 200 miljoonan dollarin yleisurheilun ja virkistyskeskuksen äskettäinen avaaminen Colby Collegessa Colby Collegessa Watervillen kaupunki.

Harold Alfond Athletics and Recreation Center on 350 000 neliöjalkaa rakennus, josta tulee yksi maan edistyneimmistä Division III -paikoista. Hanke oli mahdollista Harold Alfond -säätiön hyväntekeväisyystuesta.

Keskustan ominaisuuksien joukossa on 50 metrin Myrtha-uima-allas (ainoa tällainen uima-allas Uudessa-Englannissa), jääareena ja kolme sääntelypituutta koripallo-/lentopallokenttää. Tapahtumapaikka sisältää myös squash-keskuksen, jossa on yhdeksän mestaruuden suuntaviivoilla, sisäkilpailukeskuksen, jossa on kuuden kaistainen rata, ohjeainetilannista ja kenttätapahtumien majoitukset napavaulille, korkean hyppy, pitkä/kolminkertainen hyppy, ja ampui ja Put, ja Put, ja 42 jalkaa korkea kiipeily ja lohkareinä.

“Uusi Harold Alfond Athletics and Recreation Center on Saudi-Arabian Jalkapallomaajoukkue Paita jatko Colbyn tehtävälle kehittää ja kouluttaa opiskelijoita kokonaisvaltaisesti ja auttaa heitä kilpailemaan luokkahuoneessa ja sen ulkopuolella saavuttaakseen huippuosaamisen kaikilla elämänsä alueilla”, sanoi Mike Wisecup, varapuheenjohtaja ja Harold ALFOND Colbyn yleisurheilun johtaja. ”Aktiivinen ja terveellinen elämäntapa on elintärkeä osa Colbyn opiskelijoiden kokemusta. Uuden laitoksen tavoitteena on tukea tätä kokemusta korkeimmalla mahdollisella tasolla ja tarjota parhaat Marokon Jalkapallomaajoukkue Paita käytettävissä olevat resurssit. ”

Tapahtumapaikka etsii LEED Gold -sertifikaatin, ja se on luotu ja rakennettu tukemaan yliopiston asemaa yhtenä maan johtavista kestävistä kampuksista ja yhtenä vain neljästä, jotka ovat saavuttaneet hiilen neutraalisuuden.

“Pandemian keskellä olevan keskuksen loppuunsaattamisella oli haasteitaan, mutta sen avaaminen nyt on merkittävä etu, koska se auttaa helpottamaan turvallista akateemista ja urheilullista ympäristöä osana Colbyn paluuta kampuksen suunnitelmaan”, Wisecup sanoi . “Itse asiassa siellä pidetään useita luokkia, ja toivomme, että lähitulevaisuudessa Borussia Dortmund Paita se antaa meille mahdollisuuden myös pitää valittuja kilpailuja.”

Lahjoitus Colbylle oli osa 500 miljoonaa dollaria, jonka Harold Alfond -säätiö antoi äskettäin kahdeksan projektia koko osavaltiossa, mukaan lukien kolme muuta urheiluhanketta, mukaan lukien Mainen yliopiston järjestelmän parannetut urheilupaikat.

Jaa tämä:
Viserrys
Facebook
Tulosta
LinkedIn
Reddit
Sähköposti

Leave a Reply

Your email address will not be published.