Viikon työ: UEFA: n naisten Euro 2022 Hold City -koordinaattori

Meillä on ilo tuoda sinulle yksityiskohdat viikon viimeisimmästä tehtävästä – Worldwide Sports -käyttöjärjestelmän avulla – mikä on mielenkiintoinen avoin työpaikalle Hold City -koordinaattorille UEFA: n naisten Euro 2022 -mestaruuskilpailut FA: ssa.

Heinäkuussa 2022 Englanti järjestää UEFA: n naisten Euroopan mestaruuskilpailun sen jälkeen, kun hänelle on myönnetty parasta pitää joulukuussa 2018. Kun hän on aiemmin järjestänyt kilpailua vuonna 2005, finaali järjestetään Wembley-stadionilla, nähden vastakkaiset miesten ja Naisten UEFA -eurofinaalit vuonna 2021 (aikataulut vuodesta 2020) sekä 2022.

Kuusitoista joukkuetta osallistuu 31 otteluun 25 päivän kilpailun aikana, ja asiakkaille tarjotaan noin 750 000 lippua sekä katsojia kymmenessä stadionilla. 11,7 miljoonaa yleisöä katseli Englannin välierää Ranskan naisten maailmancupissa ja tämän kilpailun odotetaan saavuttavan 400 miljoonan maailmanlaajuisen TV-yleisön.

Noin 80 työntekijää, 1 500 vapaaehtoista ja erilaisia palveluntarjoajia tehdään turnauksen tarjoamiseksi. Visiomme on merkitä sopivasti jalkapallo -aikakauden kynnys, esittelemään sekä juhlia naisten peliä ja pelaajia, inspiroivia osallistumista ja kasvattaa uusia yleisöjä. Olemme valmiita ennätysyleisöihin, jotka ovat valmiita kiinnostamaan kaupunkeja ja kumppaneita, vahvistaakseen naisten peliä ja tarjoamaan operatiivista huippuosaamista, kaikki tasa -arvon ilmapiirissä.

Toiminto
Hold City -tiimi tarjoaa tukea yhdeksälle Hold -kaupunkille ja alueellisille kumppaneille heidän suunnittelussaan sekä poikkeuksellisen katsojakokemuksen lähettämisessä. Ne auttavat suojattua alueellista promootiota ja aktivointia tukemaan kilpailutavoitetta tarjota ennätysyleisö.

Tärkeimmät vastuut:

Tukea vanhempaa hallussaan olevaa kaupunginpäällikköä neljän Pohjois -Englannin pohjoisosassa sijaitsevassa kaupungissa (nimittäin Manchesterin korkeammat Manchesterin kaupunginosat, Trafford sekä Wigan AS Monaco Paita & Leigh sekä Rotherham Etelä -Yorkshiressä), heidän työtiiminsä ja alueelliset sidosryhmät Hold City -velvoitteiden suunnittelussa ja lähettämisessä työskentelee tarvittaessa välttämättömien asiantuntijoiden kanssa.

Kehitä vahvoja yhteyksiä Hold Cities -yrityksen johtajiin, jotka tekevät rutiininomaisia Microsoft-tiimien puheluita sekä henkilökohtaisia kokouksia heidän suunnittelunsa ja toimituksen tukemiseksi.

Arkistoida säännöllisesti sekä raportti pidätyskaupunkien suunnittelusta työnhallintatyökalussa.

Työskentele LOS -markkinoinnin, stadionin ja vapaaehtoisjoukkueiden kanssa Spectator Experience -alueella, joka valvoo lähetystä Hold Cityn sisäänpääsypisteestä stadionille ja takaisin.

Tuki tuulettimien aktivointien suunnittelua ja lähetystä, mukaan lukien suojattu rahoitus sekä tarvittaessa luonteeltaan.

Tukea Hold City -sidoksen ja tiehuomaohjelman lähettämistä korkealle tasolle, mukaan lukien nerokas alueen hyödyntäminen sekä kumppanisivustojen pääsy alueellisten budjettien maksimoimiseksi.

Tukea Hold Cityn vapaaehtoisohjelman lähetystä.

Tukea oikeuksien turvallisuusohjelman lähetystä.

Tukea UEFA: n sponsorien helpottamista ja Hold City kannattaa heidän oikeuksiaan Hold -kaupungeissa.

Tuki mainontaa ja viestintätiimiä maksimoidaksesi alueelliset edistämismahdollisuudet tukea ennätyskäyttötavoitteita.

Työskentele turvallisuuden ja turvallisuuden kanssa sekä toimittamalla asiantuntijoita taatakseen, että pidetty kaupungit tarjoavat nämä alueet tarvittavalle kansalliselle konseptille.

Työskentele Stadium Operations -tiimin kanssa onnistuneen ottelupäivän kokemuksen ja luovutuksen kautta Hold Citystä stadionin toimitukseen.

Tuki sekä perintöpäällikköä ja kaupungin kumppanuuspäälliköitä yhdistämään kilpailun lähetys perinteen ohjelmaan.

Kulttuurin tukeminen ja perintö johtaa kulttuuri- ja perintöohjelmien tarjoamiseen.

Tuki loppuraportin, sosiaalisten vaikutusten tutkimuksen ja ymmärryksen siirto -ohjelman suorittamista.

Napsauta tätä saadaksesi täydellisen tehtävän kuvauksen ja soveltamisen.

Viikon tehtävän antaa sinulle maailmanlaajuinen urheilu (Globalsportsjobs), joka on maailman johtava asiantuntijauran alusta maailmanlaajuiselle urheiluteollisuudelle.

ALSD Worldwide tarjoaa ympärivuotisia oivalluksia sekä tuloja tulojen parantamiseksi uusilla rakenteilla, kunnostustöillä, palvelun laajennuksilla, premium-istuimilla, vieraanvaraisuudella, F&B: llä, innovaatioilla ja uudelleen avaamisella. Napsauta alla olevaa banderolia … saat paljon lisätietoja …

ALSD Valencia Paita Worldwide -lehden seuraavaa painosta pidetään Liverpoolin jalkapalloseura 6.-7. Syyskuuta 2021, ja se toimii korkean tason konferenssin, näyttely- ja verkostoitumistapahtumien lisäksi myös Anfieldin, Everton’s Goodison Park -levyjen, lisäksi Evertonin Goodison Park kuten M&S Bank Arena.

#AlsDinternational – Euroopan johtava tapahtuma Premium Seat & Sports Hospitality -sektorille
#ALSD – Premium -istuinteollisuuden johtaminen viimeisen 30 vuoden ajan
#SportsvenueBiz
#sportsvenuebusiness- Flamengo Paita Teollisuuden uutisten, näkymien ja kehityksen johtava alusta

Jaa tämä artikkeli

Leave a Reply

Your email address will not be published.