Julkaisu Kraken: Seattlen NHL -joukkue paljastaa lempinimen

Seattlen NHL: n kasvujoukkue ymmärretään Krakeniksi, kun se alkaa pelata kaudella 2021–2022 joukkueen lempinimellä sekä logosta julkaistussa logossa markkinointivideossa .

Joukkueen värit ovat ”jäinen sininen ja merivoimien sininen” punaisella korostuksella. Liigan 31 nykyisestä joukkueesta 16: lla on jonkin verran sinistä varjoa logossa. Joukkue pelaa pelejään äskettäin nimeltään Climate Pledge Arenalla, NBA: n Seattle Supersonicsin entisessä talossa sekä WNBA: n Seattlen myrskyn nykyisessä talossa. Rakennuksessa tehdään 900 miljoonan dollarin peruskorjaus, samoin kuin 18 100, kun se on valmis.

Ryhmän osaomistaja Andy Jassy kertoi ESPN: lle, että joukkue tarkasteli yli 1200 nimeä. Franchising asettui viidelle finalistille, jotka asetettiin aikakapseliin Seattlen alueen neulaan ja paljastetaan vuonna 2062 neulan 100 -vuotisjuhlaan.

Tärkeimmassa logossa on ”S”, joka on samanlainen kuin tyyli ja käsikirjoitus, jota käytetään Tyynenmeren rannikon jääkiekkoliiton Seattlen metropolitanit 1900 -luvun alkupuolella. Jassy kertoi ESPN: lle, että omistusryhmä ajatteli vanhan nimen hyödyntämistä, mutta NHL: n komissaarin Gary Bettmanin “huolellisuus” edellytti, että yksi liigan divisioonista on nimetty Metropolitan Division.

Jaa tämä:
Viserrys
Facebook
Tulosta
LinkedIn
Reddit
Sähköposti

Leave a Reply

Your email address will not be published.