Katso ensin uuden Emerald Headingley -stadionilla

Emerald Headingley -stadionin uudistaminen Emerald Headingley -stadionilla on mielenkiintoisin ja odotettavissa oleva parannus yli vuosisadan. Leeds Rhinosin, Yorkshire County Cricket Clubin ja Yorkshire Carnegien koti on täynnä historiaa, mutta tämä muutos tarjoaa modernin maailmanluokan tapahtumapaikan.

DLA-arkkitehtien kehittämä uusi Emerald Headingley -stadion ja TRP Consultingin ja pääurakoitsija Caddick Groupin rakennesuunnittelu tarjoaa Leedsille ja Yorkshirelle kauniisti muotoillun maailmanluokan urheilupaikan Rugbyn ja kriketin erillisessä ja historiallisessa kodissa Headingley.

Caddick Constructionin rakentaman näyttävä GBP £ 40 miljoonan punnan stadionin uudelleenkehitys sisältää erinomaisen uuden eteläisen jalustan ja upeat uudet tilat, kuten Emerald -sviitti, joka tarjoaa panoraamanäkymät sekä rugby -sävelkorkeuteen että krikettimeen. Tapa ilahduttaa molemmista loistavista urheilulajeista.

Emerald Headingley -stadionin uudet jalustat ja vieraanvaraisuusalueet luovat tälle alueelle erillisen ja maailmanluokan paikan. Tämä kehitys ei vain tuo uuden arkkitehtonisen maamerkin Headingleylle, vaan on valikoima runsasta ja modernia sisätiloja, joissa on klassisia yksityiskohtia ja laadukkaita viimeistelyjä. Uusien vieraanvaraisuuden tapahtumapaikoilla, joista on näkymät kriketti- ja rugby -kentille uudesta North -osastolta, asiakkaat Meksikon Jalkapallomaajoukkue Paita voivat luoda unohtumattomia yritystapahtumia.

Stadionin rakenteen edistyminen on noussut vauhtia, ja oikeat kuvat Headingley muuttuu näkyviin. Uusi Emerald Headingley Stadium -video antaa todellisen maun siitä, miltä jotkut uusista ja parannettuista sviiteistä näyttää avautuessaan vuonna 2019, mukaan lukien selkeä smaragd -sviitti.

Headingleyssä on ollut stadion, koska 1889, kun Leeds Rhinot (sitten nimeltään Leeds St Johns) rakensi Headingley -stadionia. River Plate Paita Kriketti -maa avattiin virallisesti vuonna 1890, kun Leeds CC pelasi Scarborough CC: tä. Koska silloin stadion on isännöinyt kansainvälistä rugby- ja krikettiä, mukaan lukien Rugby League World Cup -finaali vuonna 1970 ja Ashes -sarja vuonna 1981. Uuden stadionin suunnitelmat kehitettiin vuonna 2014, joten stadion on ollut kauan aikaa!

Rakennus on liikkumassa nopeassa tahdissa, ja West Ham United Paita sen on tarkoitus olla valmis vuonna 2019.

Kuvat, kohteliaisuus: Emerald Headingley Stadium -tapahtumat

Euroopan ensimmäinen premium-istuintapahtuma, ALSD International, koskettaa Lontoossa lokakuussa 10–12. Yli 40-vuotiaita korkeatasoisia asiantuntijapuhujoita tarjoavat näkemyksensä ja kokemuksensa tämän dynaamisen sektorin kaikista näkökohdista. Varmista, että suojaat paikkasi napsauttamalla alla olevaa banneria …

ALSD International toimittaa luksussviittiohjaajien yhdistys (ALSD) yhteistyössä European Arenas Associationin (EAA) kanssa, perustamalla/esittämällä sponsoreita, mukaan lukien Avixa, Elevate Sports Ventures, Levy -ravintolat, Soccerex ja Parker Company, sponsoreilla 1Huddled , IHS Global Alliance, elävä, varainhoitojen urheilu, kevät ja aaltotyöt.

#AlsDinternational – Euroopan ensimmäinen premium -istuintapahtuma!
#Sportsvenuebusiness – pitäen sinut tietämään!

Jaa tämä artikkeli

Leave a Reply

Your email address will not be published.