Golf -podcast: Pelaa golfin luottamuksella loukkaantumisen jälkeen

Dr. Patrick Cohn, golfpsykologian asiantuntija ja ”Golfer’s Mental Edge” -ohjelman kirjoittaja, opettaa amatööriä amatöörille amatöörien ammattilaisten golfarien kanssa kuinka parantaa heidän henkistä golfpeliä.

Tämän viikon golfpsykologian istunnossa golf -asiantuntijan henkinen peli ja Golf -henkisen pelin kirjoittaja Dr. Cohn auttaa golfaajaa palauttamaan luottamusta loukkaantumisen jälkeen.

*Lataa golfpsykologian podcast #139 (napsauta hiiren kakkospainikkeella ja “Tallenna nimellä” tietokoneellesi)

Tilaa golfpsykologian Bayern Munich Paita podcast iTunesin avulla

*Hanki ilmainen golf -luottamusraportti preshot -rutiinien parantamiseksi.

*Opi paljon enemmän tohtori Cohnin golfpsykologiaohjelmista.

*Tutustu golfaajan Mental Edge CD- ja työkirjaohjelmaan.

Opi todistettuja menetelmiä luottamuksella!

Onko sinulla haavoittuvassa asemassa olevista itsetuntoista ohitettujen osumien jälkeen, pelaamalla tiukasti tai korkeilla odotuksilla, jotka heikentävät luottamusta tai kyvyttömyyttä pelata vapaasti ja potkien takaisin kurssille?

Jos kärsit keskittymisen puutteesta, matalasta itsetuntoa tai muista henkisten pelien esteistä kurssilla, et voi saavuttaa todellista golfpotentiaaliasi…

Menestyneet golfarit ovat oppineet tekemään erittäin luottamuksellisesti kilpailuun, joten olemme kehittäneet golfarin Mental Edge -työkirjan ja CD -ohjelman auttamaan sinua tekemään tämän!

Golfarin Mental Edge -ohjelma sisältää kahdeksan parasta henkistä koulutusta, jotka teen henkilökohtaisten opiskelijoideni kanssa auttaakseen heitä parantamaan henkistä peliäan ja parantamaan johdonmukaisuutta kurssilla.

Golfarin Mental Edge -ohjelma sisältää 8 luottamusta lisäävää CD-levyä, MP3-äänitallenteita ja 8-istunnon golfarin Mental Edge -työkirjan.

Golfaajan Tunisian Jalkapallomaajoukkue Paita henkinen reuna: 8 viikon suunnitelma erittäin luottamukseksi

Mitä opiskelijat sanovat?
”Mielenterveys on kaikki golfissa – kyky nähdä laukaus tai linja ja riippuvainen siitä, että voit lyödä sitä laukausta tai puttia. Dr. Cohn on auttanut minua riippumaan pelistäni ja aivohalvaukseni. ”
~ Frank Lickliter, PGA Tour, Nike Recursion -voittaja

”Luottamustasoni ei ole koskaan ollut korkeampi! En osaa kertoa sinulle, kuinka selkeästi pystyin ajattelemaan kaikkien neljän kiertueen koulun aikana. Peruspelisuunnitelma, jonka annoit minulle Tottenham Hotspur Paita todella keskittyi minuun. Luottamustasoni ei ole koskaan ollut korkeampi turnauksen aikana. Riippumatta siitä, kuinka paljon painostusta oli, pystyin hallitsemaan ajatuksiani ja suorittamaan. Kiitos tohtori Cohn! ”
~ Patricia Baxter-Johnson, LPGA-kiertue

Opi tehokkaita golf -luottamisstrategioita!

Teetkö “kalliita” henkisiä pelivirheitä preshot -rutiinisi aikana?

Katso: 6 kallista virhettä golfarit tekevät preshot -rutiinillaan

Lataa ilmainen golf -luottamusraportti!

Täällä opit suosituimmat mielenterveysmenetelmät, joita preshot -rutiinisi on sisällytettävä, 6 tapaa henkinen rutiinisi hajoaa, miksi päättämättömyys on pahin vihollisesi golfissa ja paljon muuta!

6 ‘kalliita’ virheitä golfarit tekevät preshot -rutiinillaan

Mitä asiakkaat sanovat?

“DR. Cohn, golfpelini on parantunut ottaen huomioon, että ensimmäistä kertaa saavuin Peaksports.com -sivustolle! Annoit minulle vain tarpeeksi tietoa parantaaksesi heti! Sen jälkeen se oli pelkästään ei-brainerista tulla Peaksports-tilaajaksi! Kiitos, että autat minua parantamaan peliä ja nautintoa – jopa yön yli! Olet ihanteellinen! ”
~ Randall Estes

Lisää itsetuntoa ja keskittymistä asiantuntevan henkisen pelin valmennukseen!

Master Mental Game -ohjaaja Dr. Patrick Cohn voi auttaa sinua pääsemään eroon henkisistä pelikysymyksistäsi henkilökohtaisen valmennuksen kanssa.

Voit työskennellä tohtori Patrick Cohnin itse Orlandossa, Floridassa tai Skypen, FaceTime: n tai puhelimen avulla. Soita meille ilmaiseksi puhelinnumeroon 888-742-7225 tai ota meihin yhteyttä saadaksesi paljon lisätietoja tarjoamistamme erilaisista valmennusohjelmista!

Mitä opiskelijamme sanovat?
“VAU!!! Mikä viikko minulla oli. Pystyin tekemään luottamuksen kanssa, joka antoi tyylini loistaa läpi – ei paljon enemmän pääsyä areenalle sillä ”peuroilla ajovaloissa”. Lopetin arvioinnin itseni esiintymisen aikana, ja lähdin todella areenalta sen jälkeen, kun kuvioni tuntui siltä, että olisin kokenut hauskaa. Kiitos paljon.”
~ Julia Dreyer, kansallinen mestari hevosurheilu

Leave a Reply

Your email address will not be published.