Paljonko kokemuksella ja pätevyydellä on merkitystä opettajille?

‘Voit näyttää henkilölle kaiken mitä tiedät, mutta vain kokemus vakuuttaa hänelle, että sanot ovat totta. ” – Richelle E. Goodrich

Opetus on välttämätöntä, mutta kokemus on se, mikä todella vie oppimisen eri tasolle. Tätä lainausta voidaan tulkita monin tavoin ja soveltaa moniin kontekstiin, mutta se sai meidät ajattelemaan: mitä se sanoo opettajan välisestä erotuksesta heidän ammattinsa alussa ja opettajan muutaman vuoden kuluttua?

Kun opettajat alkavat soveltaa taitojaan ja koulutustaan todellisessa luokkahuoneessa, joka on täynnä opiskelijoita, heidän näkökulmansa ja menetelmänsä voivat muuttua ajan myötä auttaakseen paremmin opiskelijoita ja sopimaan erilaisiin tilanteisiin. Opiskelijoiden oppimiseen vaikuttavat monet tekijät, ja siihen sisältyy opettajien taitoja ja tietoja.

Tässä on muutama opettajaominaisuus, joita pidetään tärkeinä opiskelijoiden oppimisen kannalta:

Kyky välittää ideoita selvästi väärinkäsityksen välttämiseksi.

Ympäristön luominen, joka saa opiskelijat tuntemaan olonsa mukavaksi ja ravitsee heidän kasvuaan.

Positiivisten suhteiden ylläpitäminen opiskelijoiden, vanhempien ja kollegoiden kanssa.

Nämä kaikki voidaan Fluminense Paita kehittää kokemuksen kautta, mutta ovatko ne ainoat asiat, joilla on merkitystä opiskelijoiden oppimiselle? Luimme tutkimuksen ymmärtääksemme, kuinka kokemus ja pätevyys vaikuttavat ainutlaatuisesti opettajan työhön.

Kirjajohtamisen opettajan työpaja

Kokemus vs. pätevyys

Saadaksesi opettajaksi Yhdistyneessä kuningaskunnassa, sinun on yleensä oltava 2: 2: n tutkinto, joka on vähintään GCSE-luokan C englanti ja matematiikka, ja olet suorittanut yhden vuoden ohjelman pätevän opettajan aseman (QTS) saamiseksi (QTS) . Sinun on sitten suoritettava induktiovuosi, joka toimii koeaikakaudena ennen kuin olet täysin pätevä.

Tämän lisäksi opettajien vaatimuksista on tullut paljon voimakkaampia vuosien varrella. Niiden odotetaan tyypillisesti käsittelevän monien etnisten ja sosioekonomisten taustan opiskelijoiden kanssa, olla tietoisia sosiaalisista kysymyksistä ja edistää suvaitsevaisuutta ja käyttää uutta tekniikkaa tai ottaa käyttöön uusia opetustekniikoita. Tämä tekee opettajien painostuksesta vielä korkeamman. Yli 20 opiskelijan luokkahuoneen hallinta, jonka vanhemmat uskovat tuovan heille akateemisen menestyksen, kun taas opetussuunnitelman muutokset ja usein neuvoston opiskelijoiden oppilaat tai käyttäytymisongelmat ovat tasapainottava Tigres UANL Paita teko, jota opettajat tekevät joka päivä. Mutta mistä tämä taito tulee?

Tutkimukset osoittavat, että opiskelijoiden toteutumisen korkeammat arvosanat liittyvät positiivisesti henkilöstön korkeampaan pätevyyteen. Koulutus kehittää yksilön oppimisnopeuden, mikä tekee heistä paremman sopeutumisen eri tilanteisiin. Vaikka kokemus voi osoittaa sinulle, jos teet jotain tietyllä tavalla tai ei toimi, koulutus antaa sinulle tiedon ja analyyttiset taidot selvittääksesi miksi ja sopeutua.

Toisaalta kokemus mahdollistaa välttämättömän kokeilun ja virheen, joka voi näyttää opettajille parhaat tavat ratkaista eri tilanteet. Todisteet osoittavat tilastollisesti merkittävän eron opettajien tehokkuuden tunteessa riippuen heidän opettamansa vuosien lukumäärästä. Mainitussa tutkimuksessa ne, jotka olivat opettaneet paljon yli 12 vuotta, olivat opetuksessaan paljon tehokkaampia kuin ne, jotka olivat opettaneet alle 8 vuotta. Opettajat tulevat paljon luottavaisemmaksi taitoistaan vuosien varrella, kun he saavat kokemusta ja näkevät heidän opetusmenetelmänsä positiiviset tulokset.

Parhaat puolet molemmista

Kaikki edellä käsitelty tutkimus osoittaa, että kokemus on ratkaisevan tärkeää, jotta opettajat voivat jatkaa taitojensa rakentamista pätevyyden vahvan perustan lisäksi. Molempia tarvitaan tehokkaaseen opetukseen, mutta niiden ei tarvitse tulla tietyssä järjestyksessä. Opettajat ammattinsa alussa voivat työskennellä sekä kokemuksensa että pätevyytensä suhteen samanaikaisesti tullakseen parhaaksi kouluttajaksi.

Lopullinen ajatus

Ilman asianmukaista pätevyyttä on epätodennäköistä, että joku Valencia Paita tulee opettajaksi. Kun nämä pätevyydet on saavutettu, on tärkeää saada kokemusta – oppiminen ei lopeta, kun yliopisto on ohi. Työskentely lasten kanssa luokkahuoneessa ei ole perustehtävää, ja opettajien on varauduttava jyrkkään oppimiskäyrään aloittamisensa jälkeen. Menestyneet opettajat ovat niitä, jotka kykenevät tunnistamaan, missä muutokset on tehtävä, ja asettamaan ne käyttöön tehokkaaseen opiskelijoiden oppimiseen ja positiivisiin tuloksiin – ja jotka toivottavasti voivat auttaa opiskelijoita ymmärtämään myös pätevyyden ja kokemuksen arvon.

Katso paljon enemmän tapoja parantaa opetuskokemustasi, tutustu valikoimaan opettaja CPD -työpajoja.

Leave a Reply

Your email address will not be published.