Yksi tekniikka Russell Wilson käyttää pysymään henkisesti terävänä

kuinka pysyä valmiina kilpailun aikana

Suoritatko sinä tai urheilijat hyvin painetilanteissa?

Kun lämpö on päällä, nousetko tilaisuuteen vai murenetko paineen alla?

Mikä saa jotkut urheilijat suorittamaan korkealla tasolla kilpailun aikana?
Peak -esiintyjillä on tapana pysyä rauhallisena, kun paine kiinnittyy.

Asennus ja rauhallisuus antavat mestarien mahdollisuuden suorittaa potentiaalinsa, kun paljon on vaakalaudalla.

Ylimmän tason voimistelijat pysyvät valmiina ja voivat tarttua laskeutumiseen, kun heidän joukkueensa tarvitsee melkein virheetöntä rutiinia.

Elite-golfaajilla on halu upottaa kymmenen jalan puttin hallitsemaan johtajalautakuntaa.

All-Star-helpotuskannattajat pitävät rauhallisuuttaan yrittäessään sulkea läheisen pelin juoksijoiden kanssa pisteytysasennossa.

Ylitaso tennispelaajat luottavat kohteliaisuuteensa, kun he tarvitsevat suurta palvelua pelin pisteen ottamiseksi.

Mistä tämä asennus tulee?
Pakko on jossain määrin osa urheilijan persoonallisuutta. Jotkut urheilijat ovat luonteeltaan rauhallisia, kun taas toiset urheilijat ovat korkeat.

Silti rauhalliset urheilijat voivat rypistää, kun peli on linjalla ja jotkut korkean tautien urheilijat voivat pitää mielenosoituksensa jännittyneissä olosuhteissa.

Joka tapauksessa pelissä on jotain suurempaa kuin genetiikka, joka antaa joillekin urheilijoille pysyä valmiina ja pitää heidän mielenosoituksensa, kun meneminen tulee kovaksi.

Asennus on henkinen taito, joista yksi parantaa paljon enemmän sitä.
Kun työskentelet henkisen pelin valmentajan kanssa, lisäät kohtelusi …

Kun harjoittelet kohteliaita painoskenaarioissa koulutuksessa, lisäät kohtelusi …

Kun omistat aikaa henkiseen harjoitteluun, kykysi pysyä valmiina kasvaa.

Seattlen Seahawks -puolustaja, Russell Wilson, näyttää pelaavan paremmin tärkeissä hetkissä ja suurissa peleissä. Wilsonin kohteliaisuus on ollut hänen käyntikorttinsa, koska pääsy NFL: ään kuusi vuotta sitten.

Toistaiseksi uransa aikana Wilson on voittanut vuoden Rookie-kunnianosoituksen, hänet valittiin kolmeen puolustajalle, Lea hänen joukkueensa hyvin kulhovoittoon FC Utrecht Paita LOSC Lille Paita ja hänestä tuli NFL: n Schalke 04 Paita historian kuuden ensimmäisen kauden voittavin puolustaja.

Wilsonilla on uusi fantastinen kausi huolimatta siitä, että hänellä ei ole loistavaa juoksuhyökkäystä tai voimakasta hyökkäävää linjaa edessään.

Wilsonilla on ennätyksellinen 15 viimeisen vuosineljänneksen kosketusliikenteen, joka on NFL: n historian eniten runkosarjassa, ja neljä peliä on jäljellä runkosarjassa.

Wilson ei ole ominaista hänen menestykselleen aseiden vahvuuden, nopeutensa tai muun fyysisen piirteen.

Wilson näkee suurimman omaisuudensa henkisenä taulullaan, jonka hän pyrkii kehittämään päivittäin.

Yksi viikko ennen pelaamista tuntemattomalla stadionilla Wilson kuvasi mahdollisen stadionin ympäristön ja riistatilanteet.

Wilson: ”En ole käynyt Jacksonvillessä. En ole pelannut siellä aiemmin. Tämä saattaa kuulostaa oudolta, mutta etsin kuvia stadionilta, yritän kuvata miltä asiat näyttävät, missä ‘Shot Clock’ (pelikello) on, kaikki ne asiat. Vain jotta voin olla mukava ennen kuin pääsen sinne. Se on vain sellaista jotain, mitä teen, yksin. ”

Tämä helppo käytäntö ei vain auta Wilsonia pelaamaan POISE: llä, vaan se myötävaikuttaa siihen, mitä hän kutsuu “erotteluun” valmistelussa.

Jos valmistat mielesi kilpailemaan, jotain lukuisia urheilijoita unohtaa, ylität lukuisia urheilijoita, joilla on samanlaiset fyysiset taidot.

Pelin voittaminen mielen sisällä on se, mikä pitää sinut valmiina ja vie pelisi seuraavalle tasolle.

Työskentely paremman asennuksen kehittämiseksi:
Kuten Russell Wilson, kun menet uudelle kentälle, hallintoon tai tietenkin, tutustu ympäristöön.

Tule kavereiksi uuden areenan kanssa. Kuva itsesi pelaamassa hyvin tässä uudessa ympäristössä.

Harjoittele itsesi esiintymisellä rauhallisuudella riippumatta siitä, kuinka suuri peli tai elintärkeä peli. Odota odottamaton ja ole henkisesti valmistautunut.

Ota mukava uusille tapahtumapaikoille auttaaksesi sinua pitämään kehosi rento, hiljaa mielesi ja leikkiä mestarien kohteliaalla.

Opi voimakkaita luottamusta lisääviä henkisiä strategioita!

Oletko turhautunut harjoittelemaan vaikeampaa urheilussa vain saadaksesi ponnistelusi mielenterveyspelin aikana kilpailun aikana?

Tunnetko, että vatsasi on solmujen pallo ja et voi ajatella selvästi, koska olet niin ahdistunut ja jännittynyt kenttä, kenttä, kurssi tai radalla?

Katso ohjelma, pelottomat urheilija!

Peloton urheilija-CD- ja työkirjaohjelma on 14 päivän suunnitelma lyömättömälle luottamukselle. Tämä ohjelma on optimaalinen jokaiselle urheilijalle tai kouluttajalle, joka haluaa löytää voimakkaita henkisiä menetelmiä pelon, perfektionismin valloittamiseksi ja luottamuksen mukaan.

Opi paljon lisää yhdestä monista suosituista CD -ohjelmistamme luottavaisessa urheilija -sarjassa …

Peloton urheilija: 14 päivän suunnitelma lyömättömään luottamukseen

Mitä asiakkaat sanovat?
”Lapseni päätti koko luottavaisen urheilijaohjelman. CD -ohjelma auttoi valtavasti. Hän käytti sitä pitämään positiivisia ajatuksia virtaamana. Hän pystyi keskittymään taisteluunsa kielteisten ajatusten sijaan. Hän taisteli parhaimmillaan. Olemme kiitollisia Jumalalle siitä, että he johtavat meitänull

Leave a Reply

Your email address will not be published.