2022 Yhdysvaltain keilauskongressin mestaruuskilpailut, jotka suuntautuvat Las Vegasiin

Yhdysvaltain keilahalli Avoimet mestaruuskilpailut suuntautuvat Las Vegasiin vuonna 2022, kun South Point Bowling Plaza toimii pidätyspaikkana kahden vuoden kuluessa vuodesta 2021 alkaen.

Tapahtuma on maailman suurin osallistava tapahtuma, jossa yli 50 000 keilaajaa kilpailee neljän kuukauden aikana. Tapahtuma järjestettiin Houstonin uudessa laitoksessa, mutta COVID-19: n käynnistämien palvelusympäristöjen ja USBC: n ja USBC: n mielestä Houstonille ei ollut käytännöllistä pitää tapahtumaa vuonna 2022. The Houstonille. Kumppanit olivat myös yhtä mieltä siitä, että uuden Houstonin tulevaisuudessa tehdystä sopimuksesta tehdään seuraavana päivänä vuonna 2028.

“USBC on poikkeuksellinen kumppani sekä tyytymättömiä siihen, että emme pysty pitämään tätä arvostettua tapahtumaa”, “totesi Harris County – Houston Sports Authorityn toimitusjohtaja Janis Burke. “Organisaatiomme ovat vuosien ajan suunnitella Tanskan Jalkapallomaajoukkue Paita rakennusta ja tapahtumaa, mutta toivomme, että meillä on mahdollisuus pitää USBC: n avoimia mestaruuskilpailuja tulevaisuudessa.”

Urheiluviranomainen järjesti uuden rakennuksen Pohjois -Houstonissa, joka valmistui tammikuuhun 2022 mennessä. Suunnitelmat olivat sallittuja samoin kuin rutiinissa, kunnes talouden häiriöt tekivät aikajanasta toimimattoman.

“Uskomme edelleen, että Houston FC Porto Paita on täydellinen kaupunki avoimille mestaruuskilpailuille ja kumppanuus Harris Countyn – Houstonin Eintracht Frankfurt Paita urheiluviranomaisen kanssa on ollut vahva näiden odottamattomien haasteiden kanssa”, USBC: n toimitusjohtaja Chad Murphy sanoi. “Onneksi South Point Las Vegasissa astui niin paljon kuin toimittaa uskomattoman sijaintinsa vuodelle 2022, kun hän osoitti jälleen uskomatonta tukea kilpailijoillemme.”

Jaa tämä:
Viserrys
Facebook
Tulosta
LinkedIn
Reddit
Sähköposti

Leave a Reply

Your email address will not be published.